vrijdag 22 oktober 2021

Tim Dawn

Singer-songwriter bekend van o.a. topsong Walking On A Wire

19:30
zaal open
20:15
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
nog niet bekend
locatie
vrijdag 22 oktober 2021

Tim Dawn

Singer-songwriter bekend van o.a. topsong Walking On A Wire

Tim Dawn rondde met verschillende prijzen zijn rechtenstudie af en was hard op weg naar een PhD en het grote geld. En toen… viel hij voor de muziek. Reizend door Australië en Nieuw-Zeeland, gewapend met een handvol liedjes en een gitaar, voelde hij zich vrijer dan ooit. Terug in Nederland nam hij ontslag en verhuisde naar een kinderboerderij annex oudhollands molenerf in hartje Utrecht.

Na het veroveren van twee NPO Radio 2 TopSongs met ‘Walking On A Wire’ (eind 2018) en ‘Bite The Bullet’ (2019), werd hij vlak voor de release van zijn EP ‘I’ll Hold On’ in het najaar van 2019 uitgeroepen tot 3FM Talent. Eind 2020 brak hij defini[ef door bij het grote publiek met zijn hit ‘To Love Somebody’, die hij opnam voor de kerstcommercial van PLUS (winnaar Bronzen Loeki) en onder meer Alarmschijf werd op Qmusic. Op Noorderslag liet hij vervolgens al even zien waarom hij door AD werd getipt als hét muziektalent voor 2021. Zijn debuutalbum verschijnt in het najaar van 2021.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten. 

Zie ook

vr 8 okt 2021

Matt Perriment

Akoestische indiefolk van Londense singer-songwriter

vr 17 sep 2021

Christof van der Ven

Indiefolk singer-songwriter en bandlid van Bear's Den

do 25 nov 2021

Judy Blank

Mix van groovy americana met eigenwijze folk- en rootspop