Menu Sluit Agenda Zoeken Kassa
vrijdag 10 mei 2019

Throwback To: Sven Hammond & Kim Hoorweg play Amy Winehouse

Yesterday’s hits by today’s favorites

€ 20,85

Bestel tickets

Inclusief servicekosten & garderobe.

aanvang
20:30
zaal open
19:30
support
geen
locatie
vrijdag 10 mei 2019

Throwback To: Sven Hammond & Kim Hoorweg play Amy Winehouse

Yesterday’s hits by today’s favorites

€ 20,85

Bestel tickets

Inclusief servicekosten & garderobe.

Throwback To is een nieuw concept waarbij gevestigde Nederlandse artiesten in het Nederlandse clubcircuit de voorbeelden eren die hen inspireerden zelf muziek te gaan maken: Yesterday’s hits by today’s favorites. Deze editie spelen Sven Hammond & Kim Hoorweg de muziek van Amy Winehouse.

Sven Hammond is al jarenlang een vaste waarde in het nationale en internationale live-circuit, met de stomende, ronkende, spugende, piepende, krakende en vooral altijd bedwelmend lekkere Hammond orgel-sound van opperbaas Sven Figee als constante factor. Een band die altijd zijn eigen koers vaart, en zich los van trends en conventies blijft vernieuwen en ontwikkelen.

Jazz zangeres Kim Hoorweg (25) werd al op haar veertiende getekend door het Amerikaanse label Verve. In 2007 bracht ze haar debuutalbum uit, was ze te zien op North Sea Jazz en deelde ze het podium van de HMH met Trijntje Oosterhuis en het Metropole Orkest. In 2018 bracht Kim voor het eerst volledig op eigen kracht album Untouchable uit, met bijdragen van Nederlandse jazzlegenden als Anton Goudsmit, Niels Broos, Glenn Gaddum Jr. en Joost Kroon.

De rauwe mix van rock, soul en blues van Sven Hammond, samen met de warme stem van Kim Hoorweg: een gedroomde combinatie om de wereldhits van Amy Winehouse op unieke doch herkenbare wijze ten gehore te brengen.

Ook interessant

zo 9 jun 2019

Anderson-Bennink-Glerum-van Kemenade

Sunday Afternoon Jazz

wo 20 mrt 2019

Mammal Hands

Uitverkocht
zo 24 mrt 2019

Peter Beets meets Stochelo Rosenberg

Django Tribute

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord