Zaal open
Aanvang
Ongeplaceerd
Regulier
€ 26,50
CJP
€ 21,30
Inclusief servicekosten en garderobe.
Uitvoerenden

Thomas Enhco piano

Programma

Improvisaties en reflecties op werken van Bach, Fauré, Debussy

Locatie
Cloud Nine

Thomas Enhco

Klassiek in de Cloud

incl. servicekosten & garderobe

Klassiek in de Cloud omlijst muziek met de sfeer en entourage van een chique clubavond. Geen rijen stoelen maar tafeltjes, een ontspannen programmering van een uur en na afloop een drankje met de artiesten aan de bar in de zaal. Een speciaal lichtplan accentueert de intieme sfeer. De musici hebben hun wortels in de klassieke muziek maar voelen zich minstens zo vrij daarbuiten.

Improviseren, componeren en spelen met de groten in de jazzscene
Luister naar Thomas Encho en je waant je in een spiegelpaleis waar je muzikale reflecties hoort van Bach, Fauré, Debussy, jazzgrootheden en neoklassieken. Hij improviseert, componeert, bewerkt en zet overal zijn eigen handtekening onder. Zijn biografie beschrijft iemand die doelgericht zijn eigen koers vaart. Het Parijse Conservatorium wees hem de deur, wat hij beantwoordde met een stroom albums (o.a. bij Deutsche Grammophon) en optredens met de belangrijkste Franse orkesten. Hij speelde jaren in New Yorkse jazzclubs en werkte daarbij samen met zo’n beetje iedereen die ertoe deed in de jazzscene. De Fransman Thomas Encho is een grand cru onder de pianisten: een gelaagd karakter met rijke tonen van klassiek, improvisatie en jazz.

Korting vanaf vier concerten
Bij dit concert kun je 15% korting ontvangen door voor vier of meer klassieke concerten tegelijk kaarten aan te schaffen. Kijk hier hoe het werkt.

Zie ook

Maxim Februari over troost

Bezin met Bach

Astori Amsterdam

met Vincent van Amsterdam | Klassiek in de Cloud

Marjoleine de Vos over trouw zijn aan jezelf

Bezin met Bach