Zaal open
Aanvang
Programma

Improvisaties en reflecties op werken van Bach, Fauré, Debussy

Uitvoerenden

Thomas Enhco piano

Ben je 29 jaar of jonger? Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Locatie
Club Nine

Thomas Enhco

Klassiek in de Cloud

Geweest

Een mix van eigen composities, jazzstandards en improvisaties op werken van Bach
Luister naar Thomas Enhco en je waant je in een spiegelpaleis waar je muzikale reflecties hoort van Bach, Fauré, jazzgrootheden en neoklassieken. Hij improviseert, componeert, bewerkt en zet overal zijn eigen handtekening onder. Zijn biografie beschrijft iemand die doelgericht zijn eigen koers vaart. Het Parijse Conservatorium wees hem de deur, wat hij beantwoordde met een stroom albums (o.a. bij Deutsche Grammophon) en optredens met de belangrijkste Franse orkesten. Hij speelde jaren in New Yorkse jazzclubs en werkte daarbij samen met zo’n beetje iedereen die ertoe deed in de jazzscene. De Fransman Thomas Enhco is een grand cru onder de pianisten: een gelaagd karakter met rijke tonen van klassiek, improvisatie en jazz.

Klassiek in de Cloud omlijst muziek met de sfeer en entourage van een chique clubavond. Geen rijen stoelen maar tafeltjes, een ontspannen programmering van een uur en na afloop een drankje met de artiesten aan de bar in de zaal. Een speciaal lichtplan accentueert de intieme sfeer. De musici hebben hun wortels in de klassieke muziek maar voelen zich minstens zo vrij daarbuiten.

Korting vanaf vier concerten
Bij dit concert kun je 15% korting ontvangen door voor vier of meer klassieke concerten tegelijk kaarten aan te schaffen. Kijk hier hoe het werkt.