Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Kika SprangersVAMS (2022)
Marc Mellits Black (2008)
Gregorio Allegri Miserere Mei, Deus (1630) (arr. Dulfer & Witteveen)
Sofia Goebaidoelina Duo Sonate 
Kinan Azmeh November 22nd (2013)
Clifford Lee Burton Pulling Teeth (Anesthesia) (arr. door Bram van Sambeek)
Vincent David Pulse (2018)
Kika Sprangers MELT (2022)
Ibrahim Maalouf Maeva in Wonderland (2011) (arr. Dulfer & Witteveen)

Uitvoerenden

Deborah Witteveen saxofoon
Thomas Dulfer fagot

Margrith Vrenegoor regie
Teus van der Selt licht

Ben je 29 jaar of jonger? Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Locatie
Hertz

Thomas Dulfer & Deborah Witteveen

Dutch Classical Talent

Geweest

Dutch Classical Talent is als talententraject een begrip in de Nederlandse klassieke muziekwereld. Via audities kiest een vakjury een viertal toptalenten voor de finaleronde, waarvan het duo Witteveen & Dulfer er één is. De concerten zijn zonder pauze maar na afloop wel met een drankje en meet & greet met deze jonge beloften. Onder de laureaten van Dutch Classical Talent bevinden zich tal van klinkende namen zoals Tania Kross, Lavinia Meijer, Nora Fischer, Van Baerle Trio en het Berlage Saxophone Quartet.

Saxofonist Deborah Witteveen en fagottist Thomas Dulfer
een bijzondere combinatie, muzikaal zowel als persoonlijk. Extravert versus introvert, emotioneel versus beschouwend. Zij onderzoeken in dit concert de tijdgeest waarin zij leven. Met heel diverse muziek, van barokmuziek tot nieuw geschreven composities en met vragen die zij zich stellen over hun eigen leven als musicus. Is het voor het publiek van belang wie je bent als persoon? Hoe ga je als musicus om met de waan van de dag? Waar ben je bang voor? Waar hoop je op? Dulfer en Witteveen, twee uitersten die elkaar uitdagen en aanvullen in een verrassend en openhartig concert.

Korting vanaf vier concerten
Bij dit concert kun je 15% korting ontvangen door voor vier of meer klassieke concerten tegelijk kaarten aan te schaffen. Kijk hier hoe het werkt.