vrijdag 13 augustus 2021

Thomas Azier

Coronatoegangsbewijs nodig | Artist in residence: Love, Disorderly II

geweest
Thomas Azier

Artist in residence

19:00
zaal open
19:45
aanvang
22:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen
locatie
vrijdag 13 augustus 2021

Thomas Azier

Coronatoegangsbewijs nodig | Artist in residence: Love, Disorderly II

geweest

Dit concert is naar aanleiding van de maatregelen vanuit de overheid om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan verplaatst van Slottuin Zeist naar TivoliVredenburg (in onze Ronda zaal). Daarnaast is voor dit concert nu ook een coronatoegangsbewijs (een vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig, daarover lees je hieronder meer. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom hun mail goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen.  

Coronatoegangsbewijs nodig
Om dit programma te bezoeken heb je naast een toegangsticket ook een coronatoegangsbewijs (een vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig, omdat hier geen 1,5 meter afstand gehouden wordt (er zijn wel zitplaatsen). Het coronatoegangsbewijs kan getoond worden via de CoronaCheck-app of op papier. Kijk voor meer informatie hierover op de website van Testen voor Toegang.

Het talent van de Nederlandse componist, producer, zanger en performer Thomas Azier is eigenlijk te groot voor ons kikkerlandje – daarom bivakkeerde hij vanaf zijn negentiende ook veel in het buitenland. Dat leverde even intrigerende als afwisselende synthpopalbums op, zoals Hylas (2014) met techno-invloeden in zijn Berlijnse periode en de warmer klinkende opvolger Rouge (2017) die hij opnam in Parijs. Na meer dan 10 jaar is hij nu weer neergestreken in Nederland. Op elke plaats waar het leven hem brengt, absorbeert hij invloeden uit zijn directe omgeving, om deze vervolgens vanuit zijn eigen visie te kanaliseren in een steeds specifieker, unieker en persoonlijker wordend muzikaal palet. Zijn vorige albums zijn verfstreken op een veel groter schilderij; het recent verschenen album Love, Disorderly is een indicatie van de uiteindelijke grootte van dat kunstwerk. Tijdens de eerste drie concerten van deze residency staat telkens een ander facet van dit album centraal. Zijn show in onze Ronda is een festivalset met band!