vrijdag 13 augustus 2021

Thomas Azier

Artist in residence: Love, Disorderly II • Openluchtconcert in Slottuin Zeist i.s.m. De Peppel

Thomas Azier

Artist in residence

19:30
zaal open
20:30
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
nog niet bekend
locatie
vrijdag 13 augustus 2021

Thomas Azier

Artist in residence: Love, Disorderly II • Openluchtconcert in Slottuin Zeist i.s.m. De Peppel

Dit openluchtconcert gaat door onder de huidige coronamaatregelen. 

Poppodium de Peppel, TivoliVredenburg en Slot Zeist organiseren een aantal openluchtconcerten deze zomer in het Slottuintheater. Op deze unieke locatie met zittribune in de tuin met uitzicht op Slot Zeist belooft het een bijzondere avond te worden.

Het talent van de Nederlandse componist, producer, zanger en performer Thomas Azier is eigenlijk te groot voor ons kikkerlandje – daarom bivakkeerde hij vanaf zijn negentiende ook veel in het buitenland. Dat leverde even intrigerende als afwisselende synthpopalbums op, zoals Hylas (2014) met techno-invloeden in zijn Berlijnse periode en de warmer klinkende opvolger Rouge (2017) die hij opnam in Parijs. Na meer dan 10 jaar is hij nu weer neergestreken in Nederland. Op elke plaats waar het leven hem brengt, absorbeert hij invloeden uit zijn directe omgeving, om deze vervolgens vanuit zijn eigen visie te kanaliseren in een steeds specifieker, unieker en persoonlijker wordend muzikaal palet. Zijn vorige albums zijn verfstreken op een veel groter schilderij; het recent verschenen album Love, Disorderly is een indicatie van de uiteindelijke grootte van dat kunstwerk. Tijdens de eerste drie concerten van deze residency staat telkens een ander facet van dit album centraal. Zijn show bij Slot Zeist is een festivalset met band.

Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar. Er is vrije plaatskeuze. Meer informatie over de locatie lees je hier.

Zie ook

zo 15 aug 2021

Thomas Azier

Artist in residence: releaseshow A Collection Of Broken Ideas

do 12 aug 2021

Thomas Azier

Artist in residence: Love, Disorderly I