donderdag 20 mei 2021

Thijs Boontjes Dans- en Showorkest

De Helling & TivoliVredenburg presenteren:

€ 20,85

incl. servicekosten

Uitverkocht
programma

19:00 uur concert: 
Deuren open – 18:15 uur
Aanvang – 19:00 uur
Verwachte eindtijd – 20:00 uur
(alle tijden zijn onder voorbehoud)
21:15 uur concert:
Deuren open – 20:30 uur
Aanvang – 21:15 uur
Verwachte eindtijd – 22:15 uur
(alle tijden zijn onder voorbehoud)

support act
geen
locatie
donderdag 20 mei 2021

Thijs Boontjes Dans- en Showorkest

De Helling & TivoliVredenburg presenteren:

€ 20,85

incl. servicekosten

Uitverkocht

Op dit moment weten we niet wanneer we weer publiek mogen ontvangen. We zijn in afwachting van nieuwe richtlijnen vanuit de overheid. Zodra we meer informatie hebben over dit concert, sturen we een mail naar ticketkopers.

Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus zijn deze concerten (meerdere keren) verplaatst. De concerten staan nu gepland op 20 mei 2021. In eerste instantie stond het gepland op 15 oktober 2020 en werd het eerder verplaatst naar 21 januari 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom om hun mail goed in de gaten te houden. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier.

Dit is ook het verplaatste concert van 9 oktober 2020 in De Helling, tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum (de show van 19:00 uur). Er is meer informatie gestuurd naar ticketkopers via De Helling. 

De kans dat Thijs Boontjes nog alleen naar de kermis moet wordt met de dag kleiner. Zijn ster is rijzende, zijn populariteit groeit. De laatste tournee met zijn uitstekende band was een groot succes en zijn meest recente album Geen Achttien Meer (2019) werd jubelend ontvangen. Het is Nederlandstalige rock ‘n’ roll met een knipoog, het zijn doorwrochte liefdesliedjes met een lach en een traan. Thijs Boontjes, onthoud die naam.

Er zijn 2 concerten, een om 19:00 uur en een om 21:15 uur.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg 
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten. 

Zie ook

wo 15 dec 2021

Clean Pete's Kerstshow

Over-the-top kerstshow met bijzondere gastoptredens en een mix van kerstklassiekers en nieuwe kerstnummers

za 5 jun 2021

The Kik

Akoestisch