vrijdag 29 april 2022

The White Buffalo

Melancholische outlaw folk met grofkorrelige stem!

BEKIJK ONS GEHELE ROOTS-PROGRAMMA HIER

19:00
zaal open
19:45
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
nog niet bekend
locatie
vrijdag 29 april 2022

The White Buffalo

Melancholische outlaw folk met grofkorrelige stem!

The White Buffalo is de artiestennaam van de Amerikaanse singer-songwriter Jake Smith, maker van rootsrock, country en folk met een melancholieke ondertoon. De naam The White Buffalo doet misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar waarschijnlijk heb je al veel van zijn nummers gehoord in de serie Sons Of Anarchy, waar hij hofleverancier was. De outlaw-sfeer van die serie past sowieso bij The White Buffalo, die ook nog eens gezegend is met een grofkorrelige stem ergens op het snijvlak van Bob Seger en Eddie Vedder. In 2017 verscheen zijn meest recente album Darkest Darks, Lightest Lights!

Meer roots & americana?
In onze podcast Shelter From The Storm duikt onze host Stijn Buijst in de wereld van de americana & roots met gasten als Tim Knol, Judy Blank & DeWolff. Benieuwd? Beluister de podcast via deze link.

Vanwege de uitbraak van het coronavirus is dit concert (meerdere keren) verplaatst. Het concert staat nu gepland op bovenstaande datum. In eerste instantie stond het gepland op donderdag 30 april 2020 en werd het eerder verplaatst naar dinsdag 8 december 2020 en naar donderdag 29 april 2021. 

Zie ook

vr 11 feb 2022

Strand of Oaks

Van ingetogen folk tot hypnotiserende indierock

di 15 mrt 2022

Sam Outlaw

Steengoede, authentieke country met een Californische vibe

do 30 jun 2022

Daniel Romano

Eigenzinnig en geniale rootskameleon