zondag 31 oktober 2021

The Stones vs The Beatles Battle

Het verhaal, de hits en de vete van de 2 grootste bands ooit!

19:15
zaal open
20:15
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen
locatie
zondag 31 oktober 2021

The Stones vs The Beatles Battle

Het verhaal, de hits en de vete van de 2 grootste bands ooit!

Coronatoegangsbewijs en ID
Om dit programma te bezoeken heb je behalve een ticket ook een coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Ook vragen we naar je legitimatiebewijs. Informatie hierover vind je op deze pagina. 

Je was in de jaren 60 fan van de rebelse Rolling Stones uit Londen óf van ogenschijnlijk keurige Beatles uit Liverpool. Ondanks dat beide bands lange tijd een goede verstandhouding hadden, probeerden ze elkaar op muzikaal gebied te overtreffen, waardoor het beste in hen naar boven kwam. In The Stones vs The Beatles Battle komt deze ‘concurrentiestrijd’ aan bod, maar de beste songs van deze iconen uit de popmuziek voeren natuurlijk de boventoon. De muziekvete die in de jaren 60 alle muziekliefhebbers tot op het bot verdeelde, wordt opnieuw gevoerd in onze Ronda: koopt u uw kaart voor het Stones, Beatles of het neutrale vak?

De cast
De cast bestaat o.a. uit meestergitarist Harry Sacksioni, die al verschillende prachtige gitaarbewerkingen maakte van Beatles nummers in zijn theaterprogramma over George Harrison, While my Guitar Gently Weeps. Naast hem staan Manny Angeletti (Manny McCartney), internationaal Paul McCartney’s bekendste vertolker en castlid van de West End productie Let it Be, Edward Reekers, Hubert Heeringa, Maarten Molema én Syb -Mick- van der Ploeg.

 

Zie ook

di 8 feb 2022

The Bootleg Beatles

Featuring a special 50th Anniversary set from Let It Be

do 24 feb 2022

Queen Extravaganza

Queen's official tribute band!