Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
zaterdag 18 april 2020

The School of Life Festival 2020

Talks en workshops van bekende filosofen, schrijvers en andere bijzondere denkers

v.a. € 55

incl. servicekosten

Bestel tickets
zaal open
11:00
aanvang
12:00
verwachte eindtijd
19:00
locatie
TivoliVredenburg
zaterdag 18 april 2020

The School of Life Festival 2020

Talks en workshops van bekende filosofen, schrijvers en andere bijzondere denkers

v.a. € 55

incl. servicekosten

Bestel tickets

Tijdens het The School of Life Festival leer je de levenslessen die ze op school zijn vergeten en volg je de vakken van de studies die je eigenlijk had willen studeren.

Op zaterdag 18 april volg je tijdens de derde editie van dit festival een nieuw programma met talks en workshops van bekende filosofen, schrijvers en andere bijzondere denkers. Allemaal met één doel: je helder na te laten denken over de belangrijkste vragen uit je eigen dagelijkse leven.

Dit jaar tovert The School of Life ons gebouw een dag lang om tot een school – maar dan wel die school die je eigenlijk altijd had gewild. Een school vol met verrassende ideeën en ontmoetingen waar je zelf kunt kiezen welke vakken je volgt. Wil je les krijgen in relaties, zelfkennis, angst, werk en de dood? Of verdiep je je liever in de ideeën van filosofen, psychologen, wetenschappers en kunstenaars?

Kom tot nieuwe inzichten tijdens de lessen, speel en raas uit bij de naschoolse opvang, leg je grote vraagstukken neer bij de mentors van die dag en laat je verrassen door onalledaagse gesprekken in de kantine (maar nu dan met een biertje in de hand, als je wilt).

Zie ook

di 24 dec 2019

De Nieuwe Nachtmis

Vier Kerstavond met verhalen, muziek en poëzie

wo 1 apr 2020

Onze man in Teheran

College Thomas Erdbrink

ma 13 jan 2020

Op de barricades!

UGlobe Café #6 | Over de wereldwijde protestgolf