Menu Sluit Agenda Zoeken Kassa
zaterdag 2 maart 2019

The School of Life Festival 2019

€ 75

Bestel tickets

Inclusief servicekosten & garderobe.

aanvang
12:00
zaal open
11:00
eindtijd
19:00
programma

Gesprekken, workshops, talks, experimenten

Een marktplaats van ideeën en ontmoetingen

locatie
zaterdag 2 maart 2019

The School of Life Festival 2019

€ 75

Bestel tickets

Inclusief servicekosten & garderobe.

Na het succes van de eerste editie afgelopen jaar, kan je ook in 2019 in één dag de meest populaire programma’s van The School of Life van het afgelopen jaar volgen. Beleef een nieuw programma met talks van bekende filosofen, schrijvers en andere bijzondere denkers, maar ook met kleine workshops en intieme gesprekken. Allemaal met één doel: je helder na te laten denken over de belangrijkste vragen uit je eigen dagelijkse leven. Een onvergetelijke dag met de leukste mensen, drankjes en heel veel plezier.

👉 Bekijk hier het blokkenschema. 👈

Tijdens The School of Life Festival tovert The School TivoliVredenburg om tot een marktplaats van ideeën en ontmoetingen waar je naar je eigen voorkeur en smaak kunt genieten van talks, mini-classes, gesprekken en experimenten. Over werk en carrière, liefde en relaties, kalmte en rust, vriendschap en alleen zijn, zelfkennis en verdieping, creativiteit en speelsheid.

The School of Life benut de ideeën van de Grieken, de oude Chinezen en moderne filosofen, The School gaat te rade bij beroemde psychologen en psychiaters en er wordt geput uit de wetenschap, kunst en literatuur om een carrousel aan perspectieven te bieden waar je je eigen gedachten aan kunt slijpen.

Kom tot rust in de Tuin van Epicurus, stap bij de bibliotherapeut binnen met je grote vraagstukken, drapeer jezelf op de sofa bij Sigmund Freud en laat je verrassen door onalledaagse gesprekken over het dagelijks leven met een biertje aan de bar.

Ook interessant

zo 19 mei 2019

Miss Montreal

Theatershow Fu-Fu-Fu-F♥ck it

wo 27 mrt 2019

Het Grote Brexit College

do 21 mrt 2019

Prince - a symphonic tribute

Noord Nederlands Orkest, Boris en Jennie Lena

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord