dinsdag 23 februari 2021

Livestream: The Rosenberg Trio

Een avond gypsyjazz in haar puurste vorm

geweest
uitvoerenden

Stochelo Rosenberg sologitaar
Mozes Rosenberg ritmegitaar
Sani van Mullem contrabas

programma

20:00 aanvang

dinsdag 23 februari 2021

Livestream: The Rosenberg Trio

Een avond gypsyjazz in haar puurste vorm

geweest

Om deze livestream te kunnen bekijken dien je een ticket gekocht te hebben via bovenstaande button. Bij aankoop ontvang je een persoonlijke inlogcode voor de livestream, te vinden in het pdf-bestand van je bevestigingsmail. Bekijk ook de veelgestelde vragen over onze livestreams.  Je kunt dit concert dinsdag 23 februari vanaf 20:00 bekijken via een livestream op deze pagina (en tot twee weken na het concert terugkijken).

The Rosenberg Trio
The Rosenbeg Trio staat al dertig jaar aan de internationale top van de gypsyjazz. Het trio speelde met grootheden als Toots Thielemans, Herman van Veen, Jaap van Zweden en Louis van Dijk en speelde toonaangevende zalen en festivals over de hele wereld zoals de Carnegie Hall in New York, het Django Reinhardt festival in Samois en natuurlijk North Sea Jazz, waar ook een befaamde livecd- en dvd van is verschenen. Daarnaast maakten ze recent de soundtrack voor de film Django (2017), over hun grote inspiratiebron Django Reinhardt, waarmee ze nog meer internationale bekendheid verkregen. Op het programma staan eigen composities en natuurlijk klassiekers van Django Reinhardt. Verwacht een avond gypsyjazz in haar puurste vorm!

Nonnie Rosenberg kan wegens persoonlijke omstandigheden helaas niet optreden tijdens dit concert. Gelukkig hebben we een waardige vervanger gevonden: bassist Sani van Mullem. Hij is o.a. bekend van een ander trio van deze muzikale familie, The Rosenbergs, met Mozes en Johnny Rosenberg.

Dit is het verplaatste concert van 6 november 2020. In verband met de huidige ontwikkelingen omtrent het coronavirus is dit concert afgelast voor publiek en gaat dit concert door als livestream. Ticketkopers hebben een mail ontvangen met meer informatie.