zondag 20 juni 2021

The Quartet: Beets-Bennink-Herman-Glerum

15:15
zaal open
16:00
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

Ongeplaceerd
€ 25,-
€ 20,-

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten.

uitvoerenden

Benjamin Herman sax
Peter Beets piano
Han Bennink drums
Ernst Glerum bas

locatie
zondag 20 juni 2021

The Quartet: Beets-Bennink-Herman-Glerum

Dit concert gaat door onder de huidige coronamaatregelen. 

The Quartet-NL is een graag geziene gast in TivoliVredenburg. De liefde blijkt wederzijds: zo verschenen er opnames van een concert in Cloud Nine op het ICP-label. Wat begon als een gelegenheidskwartet, is inmiddels een van de voornaamste projecten van deze topmusici. Voor de nieuwe tournee is het kwartet opnieuw in het repertoire van Misha Mengelberg gedoken. De selectie bestaat uit stukken die nog niet eerder door deze bezetting zijn gespeeld. Zoals de grote meester het zelf ook het liefst zag: zonder regels en hokjes.

Wil je alvast inluisteren? Ter ere van zijn geboortedag draaide Benjamin Herman bijzondere stukken van Misha Mengelberg voor NPO Radio 2.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen via deze link en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.

Dit concert is vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) meerdere keren verplaatst: van 7 juni 2020, naar 2 mei 2021, naar de bovenstaande datum.