talks, colleges, festivals en meer

ons kennis & debatprogramma
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
Club Nine
Attend
Facebook-event

The Power of Pause

Gespreksavond voor en door podcastliefhebbers

incl. servicekosten

Soms moet je een podcast even pauzeren. Misschien omdat je iets heftigs hoorde, of misschien omdat de podcast zó tof is dat je deze meteen met iemand wilt delen. Een pauze kan betekenen dat je de draad kwijtraakt, en soms vergeet je simpelweg dat de pauzeknop bestaat en binge je de ene na de andere aflevering weg. Pauzeren geeft luisteraars macht, maar ook podcastmakers kunnen in hun werk niet zonder stiltes.

In de vijfde editie van het Podcastfestival staan we stil bij The Power of Pause. We reflecteren op het huidige audiolandschap, en gaan in gesprek met verschillende makers over de rol van stilte in hun meest recente podcasts.

Kom luisteren naar het avondprogramma van Podcastfestival Utrecht, waarin zowel spanning als stilte centraal staan. Hier gaan we in gesprek over dystopieën en spanningsopbouw met de makers van de podcast Brandstapel, wonen we met Simone Zeefuik en Richard Kofi een live-opname van Project Wiaspora bij en zullen podcastmakers Pascal van Hulst en Tom Hofland ons meer vertellen over de spookverhalen achter hun meest recente podcast Er is iets vreemds gebeurd.

Zie ook

How Minds Change

The Surprising Science of Belief, Opinion, and Persuasion

Maarten de podcast

Live podcast opname met de bekende historicus

Het Zweefcafé: Over toeval

Het café waar wetenschap en spiritualiteit elkaar ontmoeten voor een biertje