zaterdag 10 juli 2021

The Kik

Akoestisch

programma

17:00 uur concert:
Deuren open – 16:00 uur
Aanvang – 17:00 uur
Verwachte eindtijd – 18:00 uur
(alle tijden zijn onder voorbehoud)

21:00 uur concert:
Deuren open – 20:00 uur
Aanvang – 21:00 uur
Verwachte eindtijd – 22:00 uur
(alle tijden zijn onder voorbehoud)

support act
geen support
locatie
zaterdag 10 juli 2021

The Kik

Akoestisch

Deze concerten gaan door onder de huidige coronamaatregelen.

Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus zijn deze concerten (meerdere keren) verplaatst. Deze concerten staan nu gepland op zaterdag 10 juli 2021. In eerste instantie stonden ze gepland op zaterdag 7 november 2020 en werd het eerder verplaatst naar zaterdag 5 juni 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier.

Dave von Raven en zijn mannen in (semi-)akoestische opstelling zoals u ze zelden of nooit eerder zag. De voltallige band speelt een bloemlezing uit hun volledige oeuvre. Van Simone tot Angela en van Boudewijn de Groot tot (Nederlandstalige bewerking(en)) van The Beatles. En Armand niet te vergeten. Akoestisch maar met de energie, bravoure en humor die The Kik zo eigen maakt. Zonder ooit in te boeten aan muzikale kwaliteit. Intiem en onvergetelijk.

Er zijn 2 concerten, een om 17:00 uur en een om 21:00 uur.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten. 

Zie ook

do 20 jan 2022

Spinvis

De meest eigenzinnige en veelzijdige artiest in het Nederlandse poplandschap

do 16 dec 2021

Roosbeef

za 11 dec 2021

Thijs Boontjes Dans- en Showorkest

in De Helling | De Helling & TivoliVredenburg presenteren