zaterdag 7 november 2020

The Kik

Wordt verplaatst | Akoestisch

Verplaatst
programma

17:00 uur concert:
Deuren open – 16:00 uur
Aanvang – 17:00 uur
Verwachte eindtijd – 18:00 uur
(alle tijden zijn onder voorbehoud)

21:00 uur concert:
Deuren open – 20:00 uur
Aanvang – 21:00 uur
Verwachte eindtijd – 22:00 uur
(alle tijden zijn onder voorbehoud)

support act
geen
locatie
zaterdag 7 november 2020

The Kik

Wordt verplaatst | Akoestisch

Verplaatst

Vanwege de coronamaatregelen kan dit concert niet doorgaan op de manier zoals het oorspronkelijk bedacht is. Wij werken er samen met de boeker en musici hard aan om zo snel mogelijk duidelijkheid te verschaffen. Als dit concert wordt verplaatst naar een nieuwe datum of definitief wordt afgelast, dan worden ticketkopers daar zo snel mogelijk over geïnformeerd via e-mail. Dit kan echter enige tijd duren. Je begrijpt vast dat corona een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen je daarom je mail en onze website goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier.

Wil je sowieso een ticket kopen voor dit concert, voor een nu nog onbekende datum in de toekomst, dan kan dat hier.

Deze concerten zijn coronaproof georganiseerd. Bij al onze concerten en evenementen volgen we volledig de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. We ontvangen je graag! Maar: alles is anders in coronatijd. Zo ook je bezoek aan ons. Je kunt nu alleen bij ons langskomen als je geen corona gerelateerde klachten hebt, en alleen met een vooraf aangeschaft geldig ticket. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten. Bekijk hier de ervaringen van bezoekers van ons coronaproof programma.  

Dave von Raven en zijn mannen in (semi-)akoestische opstelling zoals u ze zelden of nooit eerder zag. De voltallige band speelt een bloemlezing uit hun volledige oeuvre. Van Simone tot Angela en van Boudewijn de Groot tot (Nederlandstalige bewerking(en)) van The Beatles. En Armand niet te vergeten. Akoestisch maar met de energie, bravoure en humor die The Kik zo eigen maakt. Zonder ooit in te boeten aan muzikale kwaliteit. Intiem en onvergetelijk.

Er zijn 2 concerten, een om 17:00 uur en een om 21:00 uur.