maandag 25 mei 2020

The Hollies

Legendarische band van o.a. The Air That I Breathe en Just One Look

Bekijk ons wereldprogramma
19:00
zaal open
20:15
aanvang
Rang 1
€ 68,90
Rang 2
€ 64,90
Rang 3
€ 60,90

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe.

support act
geen support
locatie
maandag 25 mei 2020

The Hollies

Legendarische band van o.a. The Air That I Breathe en Just One Look

The Hollies is een van de meest succesvolle en geliefde bands uit de Britse Pop Invasie van de jaren 60. Hun steeds stijgende, onderscheidende harmonieen, de briljant gemaakte liedjes en gecultiveerde muzikaliteit heeft gezorgd voor de levensduur van een van de grootste groepen sinds The Rock Revolution. Tot midden van de jaren '70, had de zeskoppige Britse band meer hits dan The Beatles - in die periode hadden ze 15 top-10 hits in Nederland en 18 top-10 hits in Engeland. In 2010 werden ze ingehuldigd in Amerikaanse Rock n Roll Hall of Fame.

De huidige band bestaat uit een aantal van de originele musici, o.a. Bobby Elliott en Tony Hicks, en musici die al decennialang met The Hollies spelen. Deze musici hebben in het verleden ook met andere grootheden gespeeld, zoals Cliff Richard, Chuck Berry, Clannad, The Three Degrees en Killing Joke.

Een twee-uur durende show met hits zoals "The Air That I Breathe", "Just One Look","Stop, Stop, Stop", "Long Cool Woman (In A Black Dress)", "Sandy", "Im Alive", "Bus Stop", "Carrie Anne", "He Aint Heavy, Hes My Brother" en nog veel meer wereldberoemde nummers. Verwacht dus een avond vol van nostalgie!

Zie ook

vr 13 mrt 2020

Young Gun Silver Fox

Laid-back westcoastpop

za 23 mei 2020

YES

Legendarische progrockband speelt Relayer integraal

za 21 nov 2020

Kim Wilde

We're the Kids in America!