The Hollies - TivoliVredenburg
Naar agenda
maandag 21 mei 2018

The Hollies

53,50

prijzen zijn inclusief servicekosten

support
geen support
aanvang
19:45
zaal open
19:00
classic rockThe Air That I Breathegrote zaal

De getoonde prijs is inclusief servicekosten en garderobe.
Voor dit concert zijn alleen vaste zitplaatsen beschikbaar.

Voor het eerst sinds jaren weer in Nederland! The Hollies is een van de meest succesvolle en geliefde bands uit de Britse Pop Invasie van de jaren 60. Hun steeds stijgende, onderscheidende harmonieen, de briljant gemaakte liedjes en gecultiveerde muzikaliteit heeft gezorgd voor de levensduur van een van de grootste groepen sinds The Rock Revolution. Tot midden van de jaren ’70, had de zeskoppige Britse band meer hits dan The Beatles – in die periode hadden ze 15 top-10 hits in Nederland en 18 top-10 hits in Engeland. In 2010 werden ze ingehuldigd in Amerikaanse Rock n Roll Hall of Fame.

De huidige band bestaat uit een aantal van de originele musici, o.a. Bobby Elliott en Tony Hicks, en musici die al decennialang met The Hollies spelen. Deze musici hebben in het verleden ook met andere grootheden gespeeld, zoals Cliff Richard, Chuck Berry, Clannad, The Three Degrees en Killing Joke.

Een twee-uur durende show met hits zoals “The Air That I Breathe”, “Just One Look”,”Stop, Stop, Stop”, “Long Cool Woman (In A Black Dress)”, “Sandy”, “Im Alive”, “Bus Stop”, “Carrie Anne”, “He Aint Heavy, Hes My Brother” en nog veel meer wereldberoemde nummers. Verwacht dus een avond vol van nostalgie!

Wellicht vind je ook interessant

za 2 jun 2018

Robin Kester + Moon Moon Moon

Nachtdieren

do 29 mrt 2018

Kuddegedrag en ander menselijks

15 sociaal-psychologen over de nieuwste ontwikkelingen uit hun vakgebied

do 24 mei 2018

Nulpunt

Muziek en makers duiken in het diepe

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord