Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
maandag 21 mei 2018

The Hollies

geweest
zaal open
19:00
aanvang
19:45

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen support
locatie
maandag 21 mei 2018

The Hollies

geweest

Dit concert is uitverkocht. Er zijn nog wel tickets voor het concert op 20 mei in Rotterdam (De Doelen).

De getoonde prijs is inclusief servicekosten en garderobe.
Bij dit concert zijn alleen vaste zitplaatsen.

Voor het eerst sinds jaren weer in Nederland! The Hollies is een van de meest succesvolle en geliefde bands uit de Britse Pop Invasie van de jaren 60. Hun steeds stijgende, onderscheidende harmonieen, de briljant gemaakte liedjes en gecultiveerde muzikaliteit heeft gezorgd voor de levensduur van een van de grootste groepen sinds The Rock Revolution. Tot midden van de jaren '70, had de zeskoppige Britse band meer hits dan The Beatles - in die periode hadden ze 15 top-10 hits in Nederland en 18 top-10 hits in Engeland. In 2010 werden ze ingehuldigd in Amerikaanse Rock n Roll Hall of Fame.

De huidige band bestaat uit een aantal van de originele musici, o.a. Bobby Elliott en Tony Hicks, en musici die al decennialang met The Hollies spelen. Deze musici hebben in het verleden ook met andere grootheden gespeeld, zoals Cliff Richard, Chuck Berry, Clannad, The Three Degrees en Killing Joke.

Een twee-uur durende show met hits zoals "The Air That I Breathe", "Just One Look","Stop, Stop, Stop", "Long Cool Woman (In A Black Dress)", "Sandy", "Im Alive", "Bus Stop", "Carrie Anne", "He Aint Heavy, Hes My Brother" en nog veel meer wereldberoemde nummers. Verwacht dus een avond vol van nostalgie!

Zie ook

wo 22 jan 2020

Sam Baker

Townes Van Zandt en John Prine-achtige folksongs

di 14 apr 2020

Muziek als taal, taal als muziek

Leren luisteren met andere oren

vr 22 nov 2019

Kronos Quartet

Het bekendste hedendaagse muziekensemble ter wereld