Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Support act
geen
Locatie
Pandora
Attend
Facebook-event
Dineren voorafgaand aan dit concert?

Maak je avond compleet met een diner bij Het Gegeven Paard. Kies voor een combiticket regulier + diner, waarbij je toegang krijgt tot dit concert, een diner van tevoren in Het Gegeven Paard en twee drankjes naar keuze. Je kunt kiezen uit vlees/vis/vega(n) gerechten evenals alcoholisch als non-alcoholische consumpties. Allemaal in 1 ticket! Zo geniet je van de beste concerten, zonder je zorgen te hoeven maken over het avondeten, op tijd te hoeven vertrekken of te hoeven reizen tijdens het spitsuur. Zo hoef jij nergens over na te denken. Hier vind je de praktische voorwaarden. Zien we je snel?

The Fortunate Sons – A Tribute To CCR

Cosmo's Factory Live!

Geweest

De Nederlandse tributeband The Fortunate Sons neemt je mee terug naar de hoogtijdagen van een van de beste Amerikaanse rockbands aller tijden: Creedence Clearwater Revival! Omdat het in 2020 vijftig jaar geleden was dat CCR hun meest succesvolle album en absoluut meesterwerk, Cosmo's Factory, uitbracht, is het de hoogste tijd om deze mijlpaal (alsnog) te vieren met een integrale uitvoering van het legendarische album. Naast de integrale vertolking van Cosmo’s Factory zal de show aangevuld worden met de grootste hits van CCR als Born On The Bayou, Proud Mary en Susie Q tot een ruim twee uur durend feest der herkenning. Zingen en swingen gegarandeerd!

 

Dit is het verplaatste concert van 21 januari 2022. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.

 

Zie ook

Bootleg Beatles

De beste Beatles-coverband ter wereld | Please Please Me