Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Support act
Kaspar Baum
Locatie
Cloud Nine

The Felice Brothers

Americana in de stijl van Bob Dylan en The Band

Geweest

Bekijk de foto's

Fotograaf: Eddy Taatgen

 
The Felice Brothers | woensdag 15 juni 2022 | Cloud Nine


 

Er zijn bij dit concert alleen staanplaatsen.

De Amerikaanse folkrockband The Felice Brothers leerde het vak op de ouderwetse manier, namelijk door veel op te treden op straat (of in hun geval: in de metrostations van New York). Sinds hun debuut Iantown (2005) hebben The Felice Brothers een indrukwekkende reeks albums uitgebracht met americana in de stijl van Bob Dylan en The Band, al maakten ze met Celebration, Florida (2011) een uitstapje richting electronica. In 2019 verscheen hun meest recente album Undress, volgens het toonaangevende Amerikaanse tijdschrift Rolling Stone hun beste plaat sinds jaren!

Meer roots & americana?
In onze podcast Shelter From The Storm duikt onze host Stijn Buijst in de wereld van de americana & roots met gasten als Tim Knol, Judy Blank & DeWolff. Benieuwd? Beluister de podcast via deze link.

Vanwege de uitbraak van het coronavirus is dit concert (meerdere keren) verplaatst. Het concert staat nu gepland op woensdag 15 juni 2022. In eerste instantie stond het gepland op woensdag 17 juni 2020 en werd het eerder verplaatst naar woensdag 16 juni 2021. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. 

 

Zie ook

Daniel Romano

Eigenzinnig en geniale rootskameleon