Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
dinsdag 26 november 2019

The Dire Straits Experience

The legend is alive!

€ 40,10

incl. servicekosten & garderobe

Bestel tickets

Bekijk het gehele Avondje Uit-programma hier!

zaal open
19:00
aanvang
20:15

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen
locatie
dinsdag 26 november 2019

The Dire Straits Experience

The legend is alive!

€ 40,10

incl. servicekosten & garderobe

Bestel tickets

Bij dit concert zijn zowel zit- als staanplaatsen. Er is vrije plaatskeuze.

Voor de enorme schare trouwe fans leek het einde van de wereld toen The Dire Straits in 1995 hun optredens staakten. Maar dankzij diezelfde bevlogen liefhebbers is de muziek van de razend populaire rockformatie meer levend dan ooit tevoren. De roep om songs uit het muzikaal universum dat The Dire Straits nalieten, is onverminderd groot, ook bij de jongere generaties. ‘The Dire Straits Experience’ geeft gehoor aan die roep.

Dire Straits bandlid Chris White en zes wereldklasse muzikanten maken deel uit van de artiesten die de parels uit het oorspronkelijke repertoire ten gehore brengen. Sultans of swingMoney for nothing, Private investigations, the legend is alive!

De band wordt gevormd door Terence Reis, Andrew Hawkins, Paul Geary, John Maul, Tim Walters and Simon Carter, en weet de ongeëvenaarde muzikale klasse van The Dire Straits op uiterst authentieke manier te laten herleven. Zo meent Chris White dat bandlid Terence Reis de enige is die de vocale en instrumentale kwaliteiten van oud-Straits voorman Mark Knopfler kan evenaren. Dan ligt de lat hoog. De nieuwe formatie is sowieso een ijzersterke verzameling muzikaal talent.
De leden van The Dire Straits Experience hebben formidabele muzikale records en werkten samen met grote namen als Paul McCartney, Eric Clapton, David Bowie, Mick Jagger, Tina Turner en Mike Oldfield. The Dire Straits Experience brengt de muziek opnieuw tot leven van een van de meest creatieve en unieke bands in de rockmuziek.

Zie ook

do 16 jan 2020

Pink Floyd Project's The Wall 40 Years

40 years The Wall

zo 23 feb 2020

The Bootleg Beatles

De beste Beatles-coverband ter wereld

zo 20 okt 2019

Graceland door Sioen

Het legendarische Graceland-album gespeeld door de Vlaamse singer-songwriter Sioen