vrijdag 22 november 2019

The Bloody Beetroots (DJ set), Bart B More + more

Electro legende toont geen genade

geweest
ALLES NA 23:00

CHECK ONS NACHTPROGRAMMA

23:30
zaal open
04:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

programma

23:30 – 01:15 WANNABEASTAR
01:15 – 02:45 The Bloody Beetroots (DJ set)
02:45 – 04:00 Bart B More

leeftijd
18+ (ID verplicht)
locatie
vrijdag 22 november 2019

The Bloody Beetroots (DJ set), Bart B More + more

Electro legende toont geen genade

geweest

Als er één act is die er het levende bewijs van is dat er een kaarsrechte lijn loopt van punk naar dance, dan is het wel The Bloody Beetroots, de electroclashmeesters uit L.A. (via Italië). Ook als ze niet live als complete band de tent afbreken, want opper-Beetroot Sir Bob Cornelius Rifo doet het in z’n eentje niet voor minder. Geen dj die maar een beetje staat te hipshaken achter de decks, maar iemand die compleet uit z’n superheldenmasker gaat voor totale chaos en spektakel. Uiteraard voorzien van high-end visuals en special fx en natuurlijk de allerheftigste beats aan deze kant van de hel. Vooraf wordt het vuur vast op z’n Amsterdams opgestookt door de al even doorgewinterde dancefloorkillers Bart B More (Secure Recordings) en WANNABEASTAR. Pas op: heet!

Marguerita Allstar Party
Een etage lager, in Pandora BAR, jammen o.a. Cosmic Force en Sjamsoedin urenlang tijdens de Marguerita Allstar Party. Verwacht meters aan synthesizers, drumcomputers en kabels. Entree is gratis!

Deze clubnight grenst aan Park 6, ons gratis toegankelijke en sfeervolle indoorpark op zeshoog! Speel gratis (arcade)games, dans op de lichtgevende dansvloer, scoor een cocktail of pak even wat down-time met het beste uitzicht van Utrecht. Bekijk de Park 6-agenda voor meer informatie, het wekelijks variërende randprogramma en de openingstijden.