The Alan Parsons Live Project - TivoliVredenburg
Naar agenda
zaterdag 18 november 2017

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

The Alan Parsons Live Project

51,50

prijzen zijn inclusief servicekosten

support
Geen support
aanvang
20:00
zaal open
19:00
progressieve rockOld and Wise1970s1980sDon't Answer MeRonda

Dit concert is uitverkocht. Er zijn nog wel tickets beschikbaar voor het concert in De Vereeniging in Nijmegen op 15 november en Martiniplaza in Groningen op 21 november.

Bij dit concert zijn alleen staanplaatsen.

Al in 1969 zette de bebaarde Brit zijn eerste schreden in de muziekbusiness dankzij zijn bijdrages aan het baanbrekende Beatles-album ‘Abbey Road’. Ook zijn werk als engineer aan de Pink Floyd-platen ‘Atom Heart Mother’ en ‘Dark Side of the Moon’ zijn de boeken in gegaan als uiterst vernieuwend en experimenteel. Daarnaast staan illustere namen als John Miles, Cockney Rebel, Al Stewart en The Hollies op de producers-palmares van Parsons.

Maar waar het vanavond allemaal om gaat, is The Alan Parsons Live Project. Met dit concept bracht Parsons de belangrijkste platen van zijn carrière uit met als eerste ‘Tales of Mystery and Imagination’. Elk album van het Alan Parsons Project dat hierna volgde, is een oceaan van geluiden, mooie melodieën en tekstuele hoogstandjes die doen denken aan het werk van Pink Floyd, Todd Rundgren, ELO en Genesis.

Naast experimenteel werk is multi-instrumentalist Alan Parsons ook verantwoordelijk voor een paar megahits, denk aan ‘Don’t Answer Me’ of ‘Old & Wise’? Van meezingers, tot muzikale hoogstandjes en bezwerende geluiden: Alan Parsons Live Project heeft het!

 

Na het concert is de avond nog jong! In onze Biergarten op vijf- en zeshoog kun je nog de hele avond/nacht terecht voor arcade games, tafeltennis, bierspecials, cocktails en het beste uitzicht van Utrecht. Daarbovenop hebben we (bijna) elk weekend parksfeer verhogende activiteiten zoals een silent disco, short films op groot scherm, live-optredens, stand-up comedy of iets anders!

De Biergarten is gratis toegankelijk. Check de agenda voor het weekend-programma en afwijkende openingstijden: www.tivolivredenburg.nl/biergarten

Wellicht vind je ook interessant

ma 2 jul 2018

Stone Sour

di 29 mei 2018

Marco Borsato

Thuis

za 12 mei 2018

Julien Clerc

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord.

Akkoord