Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Support act
geen
Locatie
Ronda
Attend
Facebook-event

Tabitha

Een van de meest inspirerende Nederlandse zangeressen van nu

Geweest

Kwetsbaar zijn en van jezelf houden. Het zijn belangrijke thema’s in haar muziek, maar ook in het leven van Tabitha. Dat haar fans bewondering hebben voor het feit dat ze zichzelf is en daardoor geïnspireerd raken om ook meer zichzelf te zijn, is dan ook wat haar drijft. Met deze mentaliteit bereikt ze steeds meer mensen en is Tabitha met meer dan 300 miljoen Spotify-streams één van de meest gestreamde zangeressen van Nederland.

Met haar deelname aan het tv-programma ‘De Beste Zangers’ wist ze de harten van heel Nederland te veroveren maar de echte fans weten dat Tabitha al jaren ‘on a roll’ is. Het debuutalbum ‘Hallo Met Mij’ met hits zoals ‘Het Spijt Me Niet’, ‘Blijf nog even hier’ en de titelsong ‘Hallo Met Mij’ werd namelijk bekroond met de gouden status!

Met 'Overbodig' (ft Ronnie Flex en Glen Faria) en haar nieuwste single 'Niemandsland' krijgen we alvast een voorproefje van wat we de aankomende tijd kunnen verwachten van Tabitha. Mede door haar moederschap heeft ze het afgelopen jaar een enorme persoonlijke en muzikale groei doorgemaakt wat de inspiratie vormt voor haar nieuwe album dat in 2022 uit zal komen. Het is haar meest persoonlijke album tot nu toe en ze kan niet wachten het te laten horen aan de rest van de wereld!