Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
Cloud Nine
Attend
Facebook-event

Swinging in the Clouds: Gordon Webster

Geweest

Dit concert is uitverkocht. Er zijn alleen nog combitickets beschikbaar voor de optredens van Gordon Webster op 3 en 4 januari. Klik op bovenstaande button om het combiticket aan te schaffen.

Na het succes van afgelopen jaar komt Gordon Webster op 3 en 4 januari terug naar Utrecht met zijn swingende band. De band laat zich inspireren door iconen zoals Fats Waller, Oscar Peterson en Gene Harris. De Jazz Age-experience wordt compleet dankzij de lindyhop- en charlestondansers van de lindyhopvereniging Swing in Utrecht, die de dansvloer overnemen. Gordon Webster is wereldwijd de meest populaire band onder lindyhoppers. Verder is er ook genoeg (zit)ruimte voor jazzliefhebbers die niet willen dansen, maar lekker willen luisteren en kijken. Kom genieten van deze jaren 30-avond!

Gordon Webster
Pianist Gordon Webster is een grootheid in de lindyhopscene. Hij speelt steevast swingende nummers en inspireert dansers met zijn dynamiek en ritmische pianosolo's. Webster werkt met een wisselende samenstelling van ritmesectie en blazers, stuk voor stuk uitmuntende jazzmuzikanten.

Op de hoogte blijven van al het jazzaanbod in TivoliVredenburg? Schrijf je in voor de jazznieuwsbrief!