donderdag 25 november 2021

Utcast Radio met Puurvuur & Styn

Livestream - hiphop van en voor Utrecht

geweest
Studio Pandora

KIJK DE LIVESTREAM

programma

21:00 – 22:00 Utcast Radio
22:00 – 23:00 Puurvuur
23:00 – 00:00 Styn

locatie
donderdag 25 november 2021

Utcast Radio met Puurvuur & Styn

Livestream - hiphop van en voor Utrecht

geweest

We hebben er een nieuw (off- en online) podium bij: Studio Pandora! Iedere donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond live te beluisteren via www.studiopandora.nl én gratis te bezoeken wanneer de coronamaatregelen dat toelaten.

In de voormalige rookruimte op zes hoog worden podcasts over muziek ontwikkeld, krijgen DJ’s vrij spel én wordt een podium gecreëerd voor gesprekken over cultuur en/of Utrecht. Studio Pandora is ontwikkeld in samenwerking met Bud, en is ontstaan dankzij de ervaringen die wij de afgelopen tijd noodgedwongen hebben opgedaan. Een souvenir van het coronatijdperk, dat door kunstenaar Dewy Elsinga (Butterfingaz) een kleurrijk en rooskleurig geheel vormt, waarmee we graag een springplank bieden voor beginnende, experimenterende en/of lokale creatievelingen en makers.

Utcast Radio met Puurvuur & Styn
Utcast geeft je elke maand vanuit TivoliVredenburg een heads-up van wat er op hiphopgebied in Utrecht gebeurt. Tijdens deze speciale radio uitzending draaien de hosts hun favoriete tunes en ontvangen ze Puurvuur en Styn voor wat extra hitte op de airwaves.