woensdag 1 december 2021

Goldband (DJ set)

Livestream - Haagse sensatie in je woonkamer

geweest
Studio Pandora

KIJK DE LIVESTREAM

programma

21:00 – 00:00 Goldband (DJ set)

locatie
woensdag 1 december 2021

Goldband (DJ set)

Livestream - Haagse sensatie in je woonkamer

geweest

We hebben er een nieuw (off- en online) podium bij: Studio Pandora! Iedere donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond live te beluisteren via www.studiopandora.nl.

In de voormalige rookruimte op zes hoog worden podcasts over muziek ontwikkeld, krijgen DJ’s vrij spel én wordt een podium gecreëerd voor gesprekken over cultuur en/of Utrecht. Studio Pandora is ontwikkeld in samenwerking met Bud, en is ontstaan dankzij de ervaringen die wij de afgelopen tijd noodgedwongen hebben opgedaan. Een souvenir van het coronatijdperk, dat door kunstenaar Dewy Elsinga (Butterfingaz) een kleurrijk en rooskleurig geheel vormt, waarmee we graag een springplank bieden voor beginnende, experimenterende en/of lokale creatievelingen en makers.

Goldband (DJ set)
De electropopsensatie Goldband zou op woensdag 1 december terugkeren naar onze Ronda voor een wederom uitverkochte show, maar helaas werd daar een stokje voorgestoken door hun bloedeigen hometown Den Haag. Dat betekent echter niet dat het stil is, want de boys komen alsnog naar onze gloednieuwe stu op zeshoog voor een ongetwijfeld knotsgekke DJ set voor de mensen thuis (en voor zichzelf). Hang de Witte Was buiten en tune in!