Film in Hertz: Straight Outta Compton - TivoliVredenburg
Naar agenda
zaterdag 23 december 2017

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Film in Hertz: Straight Outta Compton

Film in Hertz - Wintergarten

8,-

prijzen zijn inclusief servicekosten

aanvang
20:15
zaal open
19:45
n.w.a.hiphopfilm in hertz

geregisseerd door F. Gary Gray
met O'Shea Jackson Jr., Corey Hawkins en Jason Mitchell

Halverwege de jaren 80, Compton Californië. Vijf jonge mannen delen hun ervaringen door middel van het maken van 'brutale' en eerlijke muziek, die symbool staat voor de opstand tegen misbruik van gezag. Onder de naam N.W.A. wordt een revolutie teweeggebracht wanneer ze de wereld de waarheid vertellen over hun leven in hun gevaarlijke buurt en ontketenen daarmee een culturele oorlog. De leden van N.W.A waren betrokken in het maken van de film, de film werd onder andere geproduceerd door Ice Cube, Dr. Dre en de weduwe van Eazy-E. De andere groepsleden MC Ren en DJ Yella waren creatieve consultants.

Film afgelopen en naar huis? Welnee! Op deze avond is onze Wintergarten op vijf- en zeshoog geopend, de perfecte plek om nog even na te borrelen. Daarnaast zijn er elke dag (veelal) gratis optredens en activiteiten zoals filmavonden, workshops, live optredens, een vintage markt en nog veel meer.

Ook is ons pop-up restaurant Het Gulle Rendier op deze avond geopend, waar je van 17:30 uur tot 20:15 uur terecht kan voor een smaakvolle winterse hap. Check voor het programma en openingstijden van Wintergarten: www.tivolivredenburg.nl/wintergarten

Wellicht vind je ook interessant

za 16 feb 2019

Raymond van het Groenewoud

KRETEN & GEFLUISTER

zo 10 mrt 2019

Ida Nielsen & Band

di 13 nov 2018

SYML

Sfeervolle ballads

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord