woensdag 6 mei 2020

Storioni Trio & P.F. Thomése

afgelast
19:15
zaal open
20:00
aanvang
Rang 1
€ 28,-
€ 22,80
Rang 2
€ 23,-
€ 18,80
Rang 3
€ 20,-
€ 16,40

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten.

uitvoerenden

P.F. Thomése schrijver, verteller
Storioni Trio:
Wouter Vossen viool
Marc Vossen cello
Bart van de Roer piano

programma

Schumann Pianotrio nr. 1
Liszt Tristia
Debussy Pianotrio

locatie
woensdag 6 mei 2020

Storioni Trio & P.F. Thomése

afgelast

Dit concert is afgelast naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus en het landelijk verbod op evenementen tot 1 juni 2020 van de Nederlandse overheid. Zo hopen ook wij de verdere verspreiding van het virus (COVID-19) tegen te gaan. Je vindt actuele algemene informatie hier. Over de restitutiemogelijkheid volgt later meer informatie. We zijn momenteel druk bezig de verschillende opties uit te werken. Er wordt een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers, maar vanwege de omvang van ons programma kan dit enige tijd duren. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen je daarom om onze website goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen.

 

Schrijver P.F. Thomése is van vele markten thuis. Scherp en trefzeker is hij, of hij nou romans schrijft of zijn pen slijpt als essayist of polemist. Hij leest uit De Weldoener, waarin hij het wel en wee schetst van componist Sierk Wolffensberger, ‘onze allerlaatste romanticus’, en uit zijn splinternieuwe boek Afkomst, een familieroman. Op muzikaal gebied vindt hij zijn gelijke in het Storioni Trio, dat al meer dan twintig jaar tot de top van de internationale kamermuziek hoort.

Op de hoogte blijven van al het aanbod klassieke muziek in TivoliVredenburg? Schrijf je in voor de nieuwsbrief klassiek!

 

 

Zie ook