Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Support act
geen
Locatie
Pandora
Attend
Facebook-event

Stef Kamil Carlens & The Gates of Eden

Een ode aan Bob Dylan!

Geweest

Het Belgische indierock-icoon Stef Kamil Carlens (Zita Swoon, Moondog Jr., dEUS) brengt met zijn speciaal samengestelde band The Gates Of Eden een ode aan Bob Dylan! Carlens laat zich daarbij niet verleiden tot het routinematig afwerken van Dylans hits uit de sixties, maar richt zich op minder bekende pareltjes uit diens latere werk. ‘Ik wil Dylan niet naspelen,’ aldus Carlens. ‘Daarvoor is zijn stem te uniek. Met deze groep wil ik nieuwe wendingen aan de nummers geven, zonder de originelen uit het oog te verliezen.’ Een meeslepende en verrassende avond – ván echte Dylan-fans, vóór echte Dylan-fans!

Dineren voorafgaand aan dit concert?

Maak je avond compleet met een diner bij Het Gegeven Paard. Kies voor een combiticket regulier + diner, waarbij je toegang krijgt tot dit concert, een diner van te voren in Het Gegeven Paard en twee drankjes naar keuze. Je kunt kiezen uit vlees/vis/vega(n) gerechten evenals alcoholisch als non-alcoholische consumpties. Allemaal in 1 ticket! Zo geniet je van de beste concerten, zonder je zorgen te hoeven maken over het avondeten, op tijd te hoeven vertrekken of te hoeven reizen tijdens het spitsuur. Zo hoef jij nergens over na te denken. Hier vind je de praktische voorwaarden. Zien we je snel?

Dit is het verplaatste concert van zaterdag 22 januari 2022. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.

Zie ook

The Fortunate Sons – A Tribute To CCR

Cosmo's Factory Live!