woensdag 26 mei 2021

Stef Kamil Carlens

Soloshow van dEUS en Zita Swoon oprichter

€ 25,85

incl. servicekosten

Uitverkocht
19:00
zaal open
19:30
aanvang
20:45
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen
locatie
woensdag 26 mei 2021

Stef Kamil Carlens

Soloshow van dEUS en Zita Swoon oprichter

€ 25,85

incl. servicekosten

Uitverkocht

Dit concert is vanwege de maatregelen tegen het coronavirus (COVID-19) verplaatst van 23 februari 2021 naar de bovenstaande datum. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom om hun mail goed in de gaten te houden. 

Stef Kamil Carlens (dEUS en Zita Swoon oprichter) klinkt als herboren. 2019 was het jaar dat het grote publiek Carlens’ muziek leerde kennen door zijn opmerkelijke passage in het populaire programma ‘Liefde Voor Muziek’ (de Vlaamse versie van Beste Zangers). Daarin zorgde hij week na week voor een frisse wind met verrassende versies van songs van o.a. Milow en Ilse DeLange.

Met zijn eerste soloplaat ‘Stuck In The Status Quo’ maakte Stef Kamil Carlens in 2017 zijn succesvolle rentree in het popcircuit als soloartiest. Sindsdien gaat het bijzonder goed met de Antwerpse liedjeskunstenaar. In 2019 kwam de opvolger ‘Making Sense Of Infinity’ uit, die door pers en publiek positief onthaald werd. In zijn soloshows is hij soms tot met zeven instrumenten tegelijkertijd in de weer. Aan zijn voeten een houten basharmonium en percussie van schelpen en belletjes, rechts van hem een torentje vintage synths, orgeltjes en drummachines en rondomrond een reeks bijzondere gitaren, waarop hij met regelmaat z’n bottleneck laat sliden. Stef Kamil staat alleen op het podium, maar bijwijlen lijkt het of er een volledige band staat te spelen!

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.