Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
vrijdag 12 oktober 2018

Starterskit: Mindfulness

Gratis entree - praktische startcursus mindfulness

geweest
zaal open
19:45
aanvang
20:00
verwachte eindtijd
21:15

Tijden zijn onder voorbehoud.

leeftijd
18+ (ID verplicht)
locatie
vrijdag 12 oktober 2018

Starterskit: Mindfulness

Gratis entree - praktische startcursus mindfulness

geweest

Starterskit is terug! Met eerdere edities over veganisme i.s.m. SNCKBR en verantwoord trippen zonder drugs duiken we ditmaal verder in de mind. Tijdens de praktische startcursus mindfulness onder begeleiding van Mabeth Ciurans leer je anders omgaan met stress, pijn of emoties en zorg je ervoor dat je jezelf in een druk leven beter staande kan houden. Wie heeft het tegenwoordig niet druk? Ontwikkel jezelf tijdens deze cursus van ruim een uur met het weekend voor de deur.

Maak je zen-weekend compleet en kom op zaterdag 13 oktober gratis yoga'en bij Midnight Yoga in Park 6. Vergeet niet alvast je yoga-matje te reserveren, vol=vol!

 

Dit programma maakt deel uit van Park 6, een sfeervol en zomers indoorpark in het groene hart van TivoliVredenburg. Park 6 is gratis toegankelijk voor iedereen en beschikt over genoeg entertainment voor de rest van de avond: een lichtgevende dansvloer, de beste lokale dj's, een tafeltennistafel, gratis arcade-games, giga-Twister en nog veel meer. Geniet met een zomerse cocktail, speciaal bier of ander drankje en/of hapje van het beste uitzicht van Utrecht!

Bekijk de Park 6-agenda voor meer informatie, het wekelijks variërende programma en de openingstijden.

 

Zie ook

do 30 mei 2019

The Como Mamas

Geestdriftige Amerikaans gospeltrio

za 8 jun 2019

Rob de Nijs

Theatershow Niet voor het laatst

vr 18 okt 2019

Fischer-Z

Celebrating 40 years of "The Worker"