Programma

Deuren open: 9.30
Aanvang: 10.00
Verwacht einde: 10.30

Deuren open: 10.45
Aanvang: 11.15
Verwacht einde: 11.45

Deuren open: 12.00
Aanvang: 12.30
Verwacht einde: 13.00

 

Locatie
Pandora
Extra informatie
Over de makers

Frisse Oren maakt poëtische en tegendraadse muziekvoorstellingen. Ze helpen jonge kinderen ontdekken hoe leuk het is om muziek te maken en om er naar te luisteren. Maar ook voor de oudere broertjes of zusjes en de (groot)ouders valt er van alles te genieten. Stapel laat zien hoeveel je kunt doen met een flinke dosis creativiteit en fantasie. Andere voorstellingen van Frisse Oren zijn Luna (3+) en Hebbes.

Adviesleeftijd

Bij onze familieconcerten hanteren we een minimumleeftijd. Dat doen we om je een richtlijn te geven. De adviesleeftijd (voor kinderen van 1 jaar en ouder) is gebaseerd op de inhoud en/of de stijl van een voorstelling. Maak je eigen inschatting. We wensen je veel plezier!

Stapel (1+)

Een speelse ontdekkingstocht vol muzikale bouwstenen

Geweest

Stapel | maandag 29 mei 2023 | Pandora

Een stille, geconcentreerde stapelaar en een beweeglijke omgooier. De stapelaar zingt zijn blokken omhoog en de omgooier trommelt ze naar beneden. Stapel is een tekstloze muziekvoorstelling over ontdekken, bouwen en afbreken. Met blokken en bouwstenen als percussie-instrumenten en een harp als de hoogste toren. Een intuïtief spel met de zwaartekracht en een speelse ontdekkingstocht vol muzikale bouwstenen.

Na afloop wordt het jonge publiek uitgenodigd om met hun volwassen begeleiders te ontdekken welke klanken ze uit de kisten en kleine harpen kunnen halen.

Bekijk de trailer