Bekijk het klassieke seizoen

Meer Kamermuziek Specials
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Barber Strijkkwartet
Mathyas Wettl Nocturne voor 16 lichtschakelaars
Schumann Geistervariationen

Uitvoerenden

Matangi Quartet
Slagwerk Den Haag
Thomas Beijer Piano
Gijs Scholten van Aschat, Rick Paul van Mulligen, ’Ntianu Stuger, Lucas de Man vertellers

Locatie
Hertz
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2324. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2324. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Bekijk andere kortingsmogelijkheden, zoals de CJP-pas en U-Pas, hier.

Ben je 29 jaar of jonger?

Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Spraakmakers

Matangi Quartet

Geweest

Verhalen en muziek

Spraakmakers is een gloednieuwe reizende concertserie die klassieke muziek verbindt met de wereld van vandaag. Tijdens deze avond smeden Nederlandse topacteurs en topensembles prikkelende verhalen en bijpassende klassieke muziekwerken tot een nieuwe vertelling. Tegelijkertijd verteld én gespeeld, als één theatraal muziekverhaal. 

Spraakmakers

De enthousiaste ontvangst van de eerste editie in 2022 smaakt naar meer. Dit seizoen treden acteurs Gijs Scholten van Aschat, Rick Paul van Mulligen en ‘Ntianu Stuger samen op met het strijkkwartet Matangi Quartet, HIIIT (voorheen Slagwerk Den Haag) en pianist Thomas Beijer. Samen brengen zij drie actuele verhalen over genderidentiteit, lichtvervuiling en dementie. 

Lucas de Man

De Vlaamse theatermaker Lucas De Man is flamboyant gastheer en betrekt het publiek tijdens een theatrale avond die vele verrassingen kent. Spraakmakers is voor iedereen die nieuwe verhalen zoekt in klassieke muziek.