Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Support act
Poodle + Library Card
Locatie
Ronda
Attend
Facebook-event

Sports Team

Knallende, catchy indierock

Geweest

De Engelse indieband Sports Team grijpt je meteen bij de lurven met hun knallende rock in combinatie met songteksten die even bijtend als catchy zijn. Die teksten komen uit de koker van Alex Rice, een Frontman met een hoofdletter F. Na twee ep’s verscheen in juni 2020 Sports Teams debuutalbum Deep Down Happy, een achtbaan van een plaat die we over 25 jaar waarschijnlijk beschouwen als een britpopklassieker. Niet voor niets zijn singles als Here’s The Thing, Camel Crew en Happy (God’s Own Country) veelvuldig te horen op Pinguin Radio, KINK en andere indiekanalen. In september (2022) kwam hun tweede album Gulp! uit. Rule, Brittania!

Tijdschema
18:45 uur - deuren open
19:20 uur - Poodle
20:10 uur - Library Card
21:00 uur - Sports Team
22:30 uur - verwachte eindtijd
22:30 uur - aanvang Gitaardisco

Gitaardisco
Met je ticket voor Sports Team kun je na afloop gratis komen dansen bij Gitaardisco in onze Cloud Nine! De Gitaardisco laat niets te raden over. De gitaartracks uit de popgeschiedenis, met een gezonde dosis frisse tunes van nu zonder de bedoeling om hip te doen.

Dit is het verplaatste concert van 11 maart 2022. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. 

Zie ook

Footprints Festival

Nieuwe sounds geïnspireerd door verre windstreken

Metric

The Doomscroller Tour - Canadese indierockband met een sound vol synthpop

Aldous Harding

Eigenzinnige en mysterieuze indiefolk