Zaal open
Aanvang
Support act
geen
Locatie
Cloud Nine
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2324. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2324. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Spinvis & Saartje Van Camp

Neveldieren

Verkoop start 23 mrt. 10:00

De reguliere kaartverkoop voor dit concert start op zaterdag 1 april. Op donderdag 23 maart start de exclusieve voorverkoop voor ons klassieke seizoen 23-24. 

Mythologische dieren
De Nederlandse popmusicus en eenmansband Spinvis en de Belgische klassieke celliste, zangeres en theatermaker Saartje van Camp betoveren met een programma rond mythologische neveldieren. Deze wezens fluisteren ons ergens tussen waan en werkelijkheid toe, aldus het tweetal. In nieuwe en bekende liedjes van Spinvis en Saartje Van Camp klinkt het fascinerende hoe en waarom van deze dieren.

Duo
Spinvis en Saartje Van Camp vonden elkaar in de band van Spinvis en maakten bijna tien jaar geleden de eerste duovoorstelling Oogcontact van de Eenzaamste soort. Later volgden nog In Werkelijkheid en Oog in Oog. Ze vonden elkaar in hun vergelijkbare blik op fantasie en werkelijkheid en hun brede muzikale smaak. Daarbij bleken hun stemmen perfect bij elkaar te passen.

Spinvis
Spinvis is de artiestennaam van Erik de Jong. In 2002 kwam hij schijnbaar uit de lucht vallen met zijn op een zolderkamer in elkaar gekunstelde cd Lo-Fi. Het nummer Bagagedrager daarvan werd zelfs een hit. Sindsdien is Spinvis zowel solo als in bandformatie door zijn poëtische teksten en pakkende melodielijnen, die de Volkskrant omschreef als ‘schoonheid van tedere wijsheid’, niet meer weg te denken van de Nederlandse podia.

Saartje Van Camp
De Belgische Saartje van Camp volgde een klassieke opleiding tot celliste en speelde in onder andere het Ricciotti Ensemble, Het Gelders Orkest en I Fiamminghi. Uiteindelijk liet ze steeds meer haar eigen stem horen in theatervoorstellingen en liedjes en werkt ze met vele muziektheatergezelschappen samen.

Zie ook

Trijntje Oosterhuis zingt Vrienten met Vrienten

Eerbetoon aan Doe Maar-legende door zijn zoon en Trijntje

Bare Jams

Vrolijke mix van pop, soul, reggae, rock & dub

Stef Bos

Nieuwe songs van een oude ziel