donderdag 30 augustus 2018

Spinvis

Openluchtconcert in Slottuin Zeist i.s.m. De Peppel

geweest
18:30
zaal open
19:15
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
Dotlights
locatie
donderdag 30 augustus 2018

Spinvis

Openluchtconcert in Slottuin Zeist i.s.m. De Peppel

geweest

De Peppel, TivoliVredenburg en Slot Zeist organiseren een aantal openluchtconcerten deze zomer. Eind augustus staan Spinvis, Blaudzun en Tim Knol & Kim Janssen in de prachtige tuin van Slot Zeist. Op deze unieke locatie met zittribune in de tuin met uitzicht op Slot Zeist belooft het een bijzondere avond te worden. Deze avond met Spinvis is inmiddels uitverkocht, maar er zijn nog wel tickets voor het openluchtconcert Tim Knol samen met Kim Janssen!

Spinvis speelt ook nog een openluchtconcert in Den Haag en Nijmegen waarvoor nog wel tickets beschikbaar zijn! Klik hier voor tickets.

Erik de Jong alias Spinvis is in vijftien jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Zijn succesvolle debuutalbum uit 2002 leek moeilijk op te volgen, maar toch wist hij die kwaliteit te evenaren met wondermooi-weemoedige platen als Dagen Van Gras, Dagen Van Stro (2005) en Tot Ziens, Justine Keller (2011). Vorig jaar verscheen zijn laatste album Trein Vuur Dageraad, met dertien nummers die zich wederom met geen pen laten beschrijven, behalve dan dat ze ‘vintage Spinvis’ zijn. Dit is dichterlijke popmuziek op zijn best!

Van screamo tot triphop en van post-rock tot minimalistische beats. Hengeloër Casper Rossing opereert onder de naam Dotlights waarmee hij ambient gitaarmuziek met fijne beats ten gehore brengt. Dotlights is de support van dit concert!

Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar. Er is vrije plaatskeuze. Meer informatie over de locatie lees je hier.