Naar agenda
donderdag 30 augustus 2018

Spinvis

Openluchtconcert in Slottuin Zeist i.s.m. De Peppel

26,-

prijzen zijn inclusief servicekosten

support
tbc
aanvang
19:15
zaal open
18:30
nederlandstaligindiekom terugslottuin zeist

De Peppel, TivoliVredenburg en Slot Zeist organiseren een aantal openluchtconcerten deze zomer. Eind augustus staan Spinvis, Blaudzun en Tim Knol & Kim Janssen in de prachtige tuin van Slot Zeist. Op deze unieke locatie met zittribune in de tuin met uitzicht op Slot Zeist belooft het een bijzondere avond te worden. Deze avond met Spinvis is inmiddels uitverkocht, maar er zijn nog wel tickets voor de openluchtconcerten van Blaudzun en Tim Knol samen met Kim Janssen!

Spinvis speelt ook nog een openluchtconcert in Den Haag en Nijmegen waarvoor nog wel tickets beschikbaar zijn! Klik hier voor tickets.

Erik de Jong alias Spinvis is in vijftien jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Zijn succesvolle debuutalbum uit 2002 leek moeilijk op te volgen, maar toch wist hij die kwaliteit te evenaren met wondermooi-weemoedige platen als Dagen Van Gras, Dagen Van Stro (2005) en Tot Ziens, Justine Keller (2011). Vorig jaar verscheen zijn laatste album Trein Vuur Dageraad, met dertien nummers die zich wederom met geen pen laten beschrijven, behalve dan dat ze ‘vintage Spinvis’ zijn. Dit is dichterlijke popmuziek op zijn best!

Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar. Er is vrije plaatskeuze. Meer informatie over de locatie lees je hier.

Wellicht vind je ook interessant

di 28 aug 2018

Tim Knol & Kim Janssen

Openluchtconcert in Slottuin Zeist i.s.m. De Peppel

wo 29 aug 2018

Blaudzun

Openluchtconcert in Slottuin Zeist i.s.m. De Peppel

zo 16 dec 2018

Mauro Pawlowski & Braaknoot Ensemble spelen Nacht en Ontij

Een ode aan Boudewijn de Groot’s Nacht en Ontij

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord