menu zoeken
Naar agenda
zondag 6 januari 2019

De verkoop voor seizoen 18/19 start op donderdag 1 maart om 10.00 uur

SPECTRA met Nora Fischer

Dreams of Airs Rozalie Hirs

27,-
uitvoerenden

SPECTRA o.l.v. Filip Rathé
Nora Fischer zang

programma

Rozalie Hirs Dreams of Airs

aanvang
20:00
zaal open
19:15
Vrije plaatskeuze
€ 27,-
€ 22,-

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten.

locatie

Iedereen heeft twee oren, maar weinig mensen weten wat we er precies mee (kunnen) doen. Het verschil tussen wat we horen met ons linker- en rechteroor helpt ons bijvoorbeeld bij het bepalen van onze positie in de ruimte. Dan bestaat er ook nog zoiets als binaural beats: een techniek die twee verschillende tonen genereert voor het rechter- en het linkeroor, waardoor het brein als vanzelf een derde toon ‘aanmaakt’. Componist en dichter Rozalie Hirs weet zo een intense flow met hypnotiserende versnellingen en vertragingen op te roepen. Dreams of Airs is een prikkelende combinatie van gesproken woord, livemuziek, elektronische muziek en visuals.

SPECTRA
SPECTRA is een ensemble voor nieuwe muziek. Vanuit de vaste kern van musici ontwikkelt het sinds 1993 een opmerkelijke muzikale coherentie en een unieke, geraffineerde sound. SPECTRA staat erom bekend een ruime waaier aan presentatievormen te exploreren, waarbij het ensemble samenwerkingen aan gaat met componisten, theatermakers, beeldend kunstenaars en schrijvers in de opbouw van niet-dogmatische programma’s en eigenzinnige vertolkingen.

Nora Fischer
Nora Fischer staat bekend om haar creatieve interpretaties van klassieke werken, en haar veelzijdige stemgeluid. Naast het opzoeken van grenzen binnen klassieke muziek is Nora Fischer ook gepassioneerd over hedendaagse gecomponeerde muziek en heeft ze nauw samengewerkt met veel toonaangevende componisten zoals Louis Andriessen, Steve Reich, David Lang en meer.

Wellicht vind je ook interessant

za 19 jan 2019

Quatuor Danel & Virpi Räisänen

di 12 mrt 2019

New European Ensemble

Heinz Holliger Carte Blanche

do 4 apr 2019

Asko|Schönberg speelt Kate Moore

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord