Menu Sluit Agenda Zoeken Kassa
zaterdag 9 juni 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Sparks

Amerikaans artrockduo

€ 31,50

geweest

Inclusief servicekosten & garderobe.

zaal open
19:00
aanvang
19:45

Tijden zijn onder voorbehoud.

support
tbc
locatie
zaterdag 9 juni 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Sparks

Amerikaans artrockduo

€ 31,50

geweest

Inclusief servicekosten & garderobe.

Het Amerikaanse artrockduo Sparks is al 45 jaar een van de meest vernieuwende en eigenzinnige bands ter wereld. De broers Ron (toetsen) en Russell Mael (zang) zetten Sparks midden jaren zeventig op de kaart met twee wereldhits die ook hier de top tien haalden: This Town Ain’t Big Enough For The Both Of Us en Amateur Hour. Experimentele synthpop met even rare als intelligente teksten is hun handelsmerk gebleven, al maakten ze ook uitstapjes naar glamrock, disco en klassiek. In 2015 brachten ze een album uit met Franz Ferdinand en vorig jaar verscheen hun drieëntwintigste plaat Hippopotamus!

Er is bij dit concert een beperkt aantal rolstoeltickets beschikbaar. Bel met de kassa voor het reserveren van een van deze plaatsen (030-2314544 - ma – za 10:00 tot 18:00 uur).

Concert afgelopen en dan? Naar huis? Welnee, want elke vrijdag- en zaterdagavond transformeren onze binnenpleinen op vijf- en zeshoog tot het sfeervolle en zomerse Park 6! Dit indoorpark is de perfecte plek om na te praten over het concert en te genieten van cocktails, bierspecials, een lichtgevende dansvloer, de beste lokale dj's, een tafeltennistafel, gratis arcade-games, giga-Twister en het beste uitzicht van Utrecht!

Park 6 is gratis toegankelijk. Bekijk de Park 6-agenda voor meer informatie, het wekelijks variërende programma en de openingstijden.

Ook interessant

za 6 apr 2019

Transition Festival 2019

do 4 apr 2019

Pieces of Tomorrow - Matthäus-Passion

An introduction to symphonic sound

vr 18 okt 2019

Fischer-Z

Celebrating 40 years of "The Worker"

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord