Naar agenda
donderdag 21 december 2017

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Soulwax

27,-

prijzen zijn inclusief servicekosten

line-up
20:00 Asa Moto
20:45 Paranoid London
21:45 Phillipi & Rodrigo
22:30 SOULWAX
23:45 Bolis Pupul
aanvang
20:00
zaal open
20:00
popindieelectronicfrom deeweeronda

Soulwax is echt he-le-maal terug in 2017! Voor het eerst in 12 jaar was daar afgelopen maart plots From Deewee, de nieuwe plaat van de broers Stephen en David Dewaele. In één dag en in één take opgenomen hun Gentse Studio DEEWEE loste deze synthpopplaat moeiteloos alle verwachtingen in.

Deze zomer verraste Soulwax op Rock Werchter en Best Kept Secret Festival waar het publiek zich waande op een futuristische dansplaneet, het universum From Deewee. Door 3voor12 werden ze zelfs ‘dé festivalact van de zomer’ genoemd!

Nu komen de Dewaele-boys naar Ronda met de Transient Program For Drums And Machinery Tour, een rondreizende microversie van de DEEWEEopnamestudio. Alle apparatuur gaat mee: synthesizers, drummachines, instrumenten, mengpaneel, … én zeven (!) rasmuzikanten. Centraal op het podium staat de vaste kern van de groep: Stephen en David Dewaele, en Stefaan Van Leuven (bas & synths). De Belgische toppers worden omringd door drie drummers: Igor Cavalera (Sepultura, MIXHELL), Victoria Smith (Jamie T) en Blake Davies (Turbowolf). Het zevende bandlid is Laima Leyton (MIXHELL) op synths en backing vocals. Ook deze passage van de Dewaele-broers wordt er één voor de geschiedenisboeken!

Na de show van Soulwax is de avond nog jong, want dj's van het Soulwax label DEEWEE draaien op de gratis afterparty in de Pandora foyer en Soulwax bezoekers zijn ook gratis welkom bij Pop-O-Matic in de Pandora!

Wellicht vind je ook interessant

za 25 aug 2018

Dabke Night

Traditional Arab music & modern electronic beats

vr 31 aug 2018

Black Sun Empire, The Upbeats e.a.

Blackout: (neuro) drum 'n bass

vr 21 sep 2018

80’s Verantwoord

Kies je favoriete 80's hit bij de verzoekzuil

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord