Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
vrijdag 15 juni 2018

Soulkoor The Brand New Bags presenteert: Soul Sisters!

geweest
zaal open
19:45
aanvang
20:30

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
vrijdag 15 juni 2018

Soulkoor The Brand New Bags presenteert: Soul Sisters!

geweest

Soulkoor The Brand New Bags presenteert: Soul Sisters!

Een avondvullend concert ter ere van het 10-jarig jubileum van dit Utrechtse koor: een verjaardagsfeest onder leiding van dirigente en muzikaal leider SaraLee Vos.
Ruim dertig krachtige vrouwen vieren dat zij samen mogen zingen. Dit betekent voor hen een wekelijks moment van al zingend genieten en lief en leed delen. Op deze avond geven zij ook jou een bak energie met een set van vrolijke, mooie en stevige nummers in een mix van soul, gospel, pop en R&B. Geïnspireerd door het thema Soul Sisters, over 'verzustering', vrouw zijn, en de magie van samenkomen. Denk aan muziek van: Beyoncé (hoe kan het ook anders), Erykah Badu, Nina Simone, Kirk Franklin, George Michael, en nog vele anderen, verpakt in verrassende koorarrangementen.

Met verschillende eigen solisten én gastsolisten Debbie Helaha en Jordan Roy belooft het een bijzondere, vrolijke, soulvolle avond te worden. De muzikanten van Electric Love zorgen daarbij voor de ondersteunende funk & glow.

Dit optreden wordt mede mogelijk gemaakt door de steun van het KF Heinfonds, het Prins Bernhard Cultuurfonds en het VSB Fonds.

Zie ook

za 25 mei 2019

Asko|Schönberg - Andriessen 80!

zo 9 jun 2019

Anderson-Bennink-Glerum-van Kemenade

Sunday Afternoon Jazz

do 30 mei 2019

The Como Mamas

Geestdriftige Amerikaans gospeltrio