menu zoeken
Naar agenda
vrijdag 15 juni 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Soulkoor The Brand New Bags presenteert: Soul Sisters!

15,-

Prijzen zijn inclusief servicekosten.

aanvang
20:30
zaal open
19:45
locatie

Soulkoor The Brand New Bags presenteert: Soul Sisters!

Een avondvullend concert ter ere van het 10-jarig jubileum van dit Utrechtse koor: een verjaardagsfeest onder leiding van dirigente en muzikaal leider SaraLee Vos.
Ruim dertig krachtige vrouwen vieren dat zij samen mogen zingen. Dit betekent voor hen een wekelijks moment van al zingend genieten en lief en leed delen. Op deze avond geven zij ook jou een bak energie met een set van vrolijke, mooie en stevige nummers in een mix van soul, gospel, pop en R&B. Geïnspireerd door het thema Soul Sisters, over 'verzustering', vrouw zijn, en de magie van samenkomen. Denk aan muziek van: Beyoncé (hoe kan het ook anders), Erykah Badu, Nina Simone, Kirk Franklin, George Michael, en nog vele anderen, verpakt in verrassende koorarrangementen.

Met verschillende eigen solisten én gastsolisten Debbie Helaha en Jordan Roy belooft het een bijzondere, vrolijke, soulvolle avond te worden. De muzikanten van Electric Love zorgen daarbij voor de ondersteunende funk & glow.

Dit optreden wordt mede mogelijk gemaakt door de steun van het KF Heinfonds, het Prins Bernhard Cultuurfonds en het VSB Fonds.

Wellicht vind je ook interessant

za 6 apr 2019

Transition Festival 2019

vr 1 feb 2019

Tini Thomsen

CloudNights

za 23 feb 2019

Tim Kliphuis Sextet

Brandenburg Bazaar

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord