Zaal open
Uitvoerenden
Souad Massi
Rabah Khaifa percussie
Mehdi Dalil gitaar
Support act
geen support
Locatie
Hertz
Attend
Facebook-event

Souad Massi

Geweest

Dit concert stond oorspronkelijk gepland op zaterdag 17 februari. Voor dit concert zijn alleen vaste zitplaatsen beschikbaar.

Souad Massi staat te boek als een van Noord-Afrika's beste zangeressen, wiens reputatie gebaseerd is op een inmiddels meer dan 15-jarige solocarrière. Een carrière die gedreven wordt door een felle, door politiek geïnspireerde vastberadenheid waarin de waarde van vrijheid een grote rol speelt en ze een constante strijd levert met onrechtvaardigheid. Haar nummers zijn doordrenkt van liefde, moedigheid en protest tegen de intolerantie van de hedendaagse wereld.

Tijdens deze nieuwe show zal Souad Massi samen met percussionist Rabah Khalfa en gitarist Medhi Dalil titels ten gehore brengen die afkomstig zijn van haar zesde studio-album 'El Mutakallimûn', als tegenreactie op de hedendaagse dreigingen, en blaast een verzameling Arabische poëzie uit de zesde eeuw een nieuw leven in. Daarnaast zal ze een selectie van de beste songs uit haar repertoire zingen, zoals 'Yemma' (Mummy I Lie To You), Deb, Amessa (A Day Will Come) en 'Hayati' (My Life).