Zaal open
Aanvang
Support act
Meyendel
Locatie
Slottuin Zeist
Attend
Facebook-event

Son Mieux

Openluchtconcert in Slottuin Zeist i.s.m. De Peppel

Geweest

Son Mieux | zaterdag 13 augustus 2022 | Slottuin Zeist

Slottuin Zeist
Poppodium de Peppel, TivoliVredenburg en Slot Zeist organiseren deze zomer een aantal openluchtconcerten in de prachtige tuin van Slot Zeist. Van dinsdag 9 tot en met zaterdag 13 augustus 2022 staan verschillende acts in het Slottuintheater. Op deze unieke locatie met zittribune in de tuin met uitzicht op Slot Zeist beloven het bijzondere avonden te worden.

Son Mieux
De Haagse band Son Mieux maakt de muziek waar we behoefte aan hebben in deze tijd: lekker dansbare pop waarop het goed meezingen is. Bij de rijke, seventies-achtige arrangementen kijkt Son Mieux niet op een instrument meer of minder, en waarom zou je ook als je band uit zeven mensen bestaat? Hun tweede album The Mustard Seed (gepresenteerd in TivoliVredenburg met een spetterende livestream) is net uit en het titelnummer heb vast al gehoord, want dat was het anthem van 3FM Serious Request 2021. Met The Mustard Seed is Son Mieux toegetreden tot de beste bands van ons land!

Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar. Er is vrije plaatskeuze. Meer informatie over de locatie lees je hier.