vrijdag 21 september 2018

Jennifer Cardini, Dollkraut (band) e.a.

Something Happening Somewhere: house, new-wave, disco & techno

geweest
23:30
zaal open
05:00
verwachte eindtijd
programma

Dollkraut (band)
Jennifer Cardini
Job Sifre
Nuno dos Santos

leeftijd
18+ (ID verplicht)
locatie
vrijdag 21 september 2018

Jennifer Cardini, Dollkraut (band) e.a.

Something Happening Somewhere: house, new-wave, disco & techno

geweest

De early birds zijn inmiddels uitverkocht. Reguliere tickets kosten €12,50 in de voorverkoop.

Pascal Pinkert maakt sinds enkele jaren stoffige kraut disco voor cowboys. Sterk geïnspireerd door lo-fi sounds, spring reverbs en analoge synths transporteert Dollkraut Band je naar een gouden tijdperk wat nooit heeft bestaan, onweerstaanbaar spannend én dansbaar. Jennifer Cardini bracht met haar Correspondant sub-label Dischi Autunno zijn laatste album uit en komt ons verwelkomen met een set vol gedreven arpeggio’s die alle vlakken raakt tussen new-wave, electro en techno.

SoHaSo Labelbaas Nuno dos Santos mag op dit feestje natuurlijk niet ontbreken. Hij maakte onlangs nog furore met zijn samenwerking met Eefje de Visser en heeft een sterk labeljaar achter de rug met stuk voor stuk kwalitatieve releases. Job Sifre maakt de line-up compleet, verse oogst van de vruchtbare bodem van Amsterdam. Job verovert steeds meer dansvloeren met zijn kenmerkende dystopische geluid en alles tussen EBM, electro en experimentele elektronica.

Start je clubnight the right way in Park 6! Ons indoorpark is de perfecte plek om op te warmen voor de nacht en te genieten van cocktails, bierspecials, een lichtgevende dansvloer, de beste lokale dj's, een tafeltennistafel, gratis arcade-games, giga-Twister en het beste uitzicht van Utrecht!

Bekijk de Park 6-agenda voor meer informatie, het wekelijks variërende randprogramma en de openingstijden.

 

Zie ook