vrijdag 17 juli 2020

Sofie de Bruijn

Gratis lunchconcert van Kerken Luisteren in de Catharinakathedraal

geweest
13:15
aanvang
14:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Sofie de Bruin zang

programma

Nederpop
Bekende en minder bekende nummers van o.a. Ramses Shaffy, Karin Bloemen en Nielson.

Locatie: Catharinakathedraal, Utrecht

vrijdag 17 juli 2020

Sofie de Bruijn

Gratis lunchconcert van Kerken Luisteren in de Catharinakathedraal

geweest

De in 2002 geboren Woerdense singer-songwriter Sofie de Bruijn begon haar carrière met het het zingen van covers waarbij het publiek kennis maakt met haar warme, zuivere stem. Als winnares van een lokale talentenjacht trad zij vanaf 12-jarige leeftijd op voor publiek tussen grote artiesten als Ilse de Lange en Glennis Grace. Na een duet met Paul de Leeuw in het Amphion theater in Doetinchem weet ze het zeker, haar toekomst ligt in het theater!

Haar muzikaliteit en creativiteit maken dat ze op 15 jarige leeftijd begint met het schrijven van haar eigen muziek waarmee ze verschillende prijzen wint waaronder de Sweet Sorrow Award in 2017 en 'De Theater tussen de Schuifdeuren publieksprijs' in 2019. Door haar jeugdige enthousiasme en passie voor muziek valt ze op als veelbelovend talent en heeft ze in februari 2019 de Aanmoedigingsprijs Cultuur van Cultuurpijs Woerden gewonnen. In mei 2019 speelde ze haar eerste solovoorstelling ‘PuberTijd!’.

Om verzekerd te zijn van een plek, adviseren wij om online gratis tickets te bestellen.

KERKEN LUISTEREN 2020
Zomerconcerten in Utrechtse kerken
Geniet deze zomer van muziek in het prachtige decor van de kerken in de Utrechtse binnenstad. Van 17 juli t/m 4 september kun je wekelijks een gratis Kerken Luisteren lunchconcert bijwonen in een van de 8 Utrechtse kerken, die deze zomer open zijn voor publiek. De muziekgenres lopen uiteen van klassieke aria’s, middeleeuwse wereldmuziek, hits uit de Fifties en Sixties tot aan Nederpop. Reserveren en meer informatie: www.kerkenkijken.nl

Kerken Luisteren is een samenwerking van Kerken Kijken, UKO en ZIMIHC.