Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
zondag 14 januari 2018

Slagerij van Kampen

geweest
zaal open
13:30

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen support
locatie
zondag 14 januari 2018

Slagerij van Kampen

geweest

De getoonde prijs is inclusief servicekosten en garderobe.

Voor deze middagvoorstelling zijn vaste zitplaatsen beschikbaar. 

De Nederlandse percussieband Slagerij van Kampen is in de 35 jaar van zijn bestaan uitgegroeid tot een act van wereldformaat. Misschien daarom wel reizen ze in hun nieuwe show LIP/Stick over de hele aardbol. LIP/Stick is een concert met een grote afwisseling in sferen en stijlen, met invloeden van diep in het Afrikaanse continent tot New Orleans en van Latin tot Rai. Het wordt een tocht door de woestijn, via het oerwoud naar diverse metropolen en de samensmelting van culturen uit verschillende windstreken zorgen voor prachtige ritmes en onverwachte combinaties.

Laat de opzwepende drums, percussie, toetsen en blazers je meevoeren in deze wervelende show. Slagerij van Kampen zoekt de uithoeken op met de swingende combinatie van lippen en stokken! Soms indrukwekkend groot en energiek, dan weer ragfijn en verstillend. Geef je over aan de oerdrift van de drums!

Voorafgaand is het ook mogelijk om deel te nemen aan een gratis trommelworkshop: Dit is dé kans om eens een keer met iemand van Slagerij van Kampen te spelen: Op zondag 14 januari tussen 14.00 uur en 14.25 uur in de foyer van de Grote Zaal. Je moet wel in het bezit zijn van een geldig concertticket!

Zie ook

do 19 sep 2019

Young the Giant

Onverminderd sterke indierock- en pop

vr 28 feb 2020

Amigo the Devil

Donkere mix van country, folk en mariachi

Uitverkocht
za 12 okt 2019

LAVALU

Originele combinatie van klassieke piano en pop