vrijdag 22 juni 2018

Skillet

Christelijke alternatieve rockband

geweest
19:00
zaal open
19:45
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
The Last Element
locatie
vrijdag 22 juni 2018

Skillet

Christelijke alternatieve rockband

geweest

De Amerikaanse metalband Skillet staat in hun thuisland al jaren aan de top van de christelijke rock. Kern van hun geluid is furieuze nu-metal in de stijl van bands als Papa Roach, maar Skillet voegt daar net zo makkelijk symfonische invloeden of een snufje alternatieve rock aan toe. Let ook op de zingende drumster Jen Ledger – de afwisseling van haar vocalen met die van frontman John Cooper geeft elk nummer een extra spanningslaag. In 2016 verscheen hun negende studioalbum Unleashed, waarmee Skillet een nieuw krachtig hoogtepunt wist te bereiken!

Concert afgelopen en dan? Naar huis? Welnee, want elke vrijdag- en zaterdagavond transformeren onze binnenpleinen op vijf- en zeshoog tot het sfeervolle en zomerse Park 6! Dit indoorpark is de perfecte plek om na te praten over het concert en te genieten van cocktails, bierspecials, een lichtgevende dansvloer, de beste lokale dj's, een tafeltennistafel, gratis arcade-games, giga-Twister en het beste uitzicht van Utrecht!

Park 6 is gratis toegankelijk. Bekijk de Park 6-agenda voor meer informatie, het wekelijks variërende programma en de openingstijden.