Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
woensdag 20 maart 2019

Six Strings Sessions XL

De gitaartop van Nederland samen op één podium!

geweest
zaal open
19:30
aanvang
20:15

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
line-up
Harry Sacksioni
Pablo van de Poel
Dave von Raven
Erwin Java
Jaap Kwakman
Mart Hillen
More tba!
woensdag 20 maart 2019

Six Strings Sessions XL

De gitaartop van Nederland samen op één podium!

geweest

Verhalen over gitaren, gitaristen en hun solo’s! Een avond vol ongekende pareltjes van de grootste gitaariconen in de wereld. Gespeeld door een topklasse begeleidingsband en gitaristen van formaat.

Wegens het succes van de Six String Sessions in Theater Walhalla, waar de top van de Nederlandse gitaarwereld te gast is geweest, was er maar één avond bier drinken voor nodig om te besluiten deze succesvolle reeks concerten in een XL versie in het Oude Luxor te Rotterdam te brengen. Na een onvergetelijke avond in Rotterdam is het tijd om heel Nederland mee te laten genieten van dit bijzondere concert in XL samenstelling!

Topgitaristen geven de show van hun leven en mogen alles spelen wat ze willen om aan het eind van de avond ‘While My Guitar Gently Weeps’ gezamenlijk als een requiem te spelen voor alle gitaargoden.

Six String Sessions onder leiding van zanger en presenator Joris Lutz was de afgelopen jaren te zien met gasten als Jan Akkerman, Danny Vera, Douwe Bob, Bertolf e.v.a.

Tijdens deze speciale XL versie zullen o.a. Pablo van de Poel (DeWolff), Harry Sacksioni, Dave von Raven (The Kik), Erwin Java (Cuby + Blizzards), Jaap Kwakman (3JS) en Mart Hillen aanwezig zijn. Andere namen volgen spoedig!

Zie ook

ma 4 nov 2019

Herbie Hancock

do 20 jun 2019

Fatal Flowers

Legendarische Amsterdamse gitaarrockband

di 26 nov 2019

The Dire Straits Experience

The legend is alive!