zaterdag 28 maart 2020

Showcase i.s.m. Kindermuziekweek

afgelast
09:30
zaal open
10:00
aanvang
12:00
verwachte eindtijd
locatie
zaterdag 28 maart 2020

Showcase i.s.m. Kindermuziekweek

afgelast

Dit concert is afgelast naar aanleiding van de maatregelen die het RIVM adviseert. Zo hopen ook wij de verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. We gaan voor zoveel mogelijk evenementen in maart op zoek naar een alternatieve datum. Gezien de omvang van ons programma kan het een aantal weken duren voordat er meer informatie is over dit concert. Als dit concert kan worden verplaatst, worden ticketkopers daar zo snel mogelijk over geïnformeerd. Je vindt actuele algemene informatie hier.

Nederland barst van het pianotalent. Neem bijvoorbeeld oud Liszt Concours-prijswinnaars Wibi Soerjadi en Christiaan Kuyvenhoven. Vanmiddag laat talent van eigen bodem van zich horen. Ook de grootste pianisten zijn klein begonnen, daarom betreden pianisten in letterlijke kinderschoenen het podium. In deze showcase nemen kinderen tussen de 10 en 17 jaar om beurten plaats achter de vleugel voor een kort concertje.

Dit programma is onderdeel van het Liszt Concours, waar 14 internationale pianotalenten het podium betreden van 17 t/m 28 maart 2020. Bekijk hier het volledige programma.

Zie ook