menu zoeken
Naar agenda
zaterdag 31 maart 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Shishani Vranckx & Neco Novellas

De Uitdaging o.l.v. Thijs Borsten

14,50

Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe.

uitvoerenden

Shishani Vranckx zang en gitaar
Neco Novellas zang en gitaar
Thijs Borsten piano/presentatie
Xander Buvelot bas
Arno van Nieuwenhuize drums

programma

De Uitdaging

aanvang
20:30
zaal open
19:30
locatie
Tania Kross over haar Uitdaging
Het is een feestje voor ons, de muzikanten, waar jullie als publiek ook bij mogen zijn. De Uitdaging is voedsel voor onze ziel.

De Uitdaging is al jaren een begrip bij publiek en artiesten. Grote namen als Tania Kross, Mathilde Santing en Lilian Viera, Mola Sylla, izaline Calister en Giovanca stapten in de muzikale boksring en genoten van de spetterende muzikale confrontaties.

In deze speciaal voor TivoliVredenburg gecreëerde uitdaging ontmoeten twee giganten uit de Afrikaanse scene elkaar: stemkunstenaar Neco Novellas en de Namibische Schishani Vranckx.

Shishani Vranckx is de koningin van de Namibische muziekscene; haar naam betekent niet voor niets ‘kroon’ in het Oshiwambo, een van de lokale talen. Shishani is een talentvolle singer-songwriter, geliefd om haar zwoele en krachtige stem. Ze groeide op in Nederland maar haar stijl is sterk beïnvloed door de Afro-Amerikaanse en Afrikaanse muzikale tradities.

De uit Mozambique afkomstige Neco Novellas studeerde in Portugal klassiek gitaar en zang. Inmiddels woont hij geruime tijd in Nederland waar hij zich gespecialiseerd heeft in het zingen en spelen van Afrikaanse muziek met een Braziliaanse twist. Neco is een ware stemkunstenaar en staat in binnen- en buitenland bekend als de Bobby McFerrin van Afrika.

Thijs Borsten verzamelt bijzondere artiesten met unieke stemmen. Hij verenigt in de uitdaging verschillende muzikale werelden. Begeleid door Thijs en zijn band maken zangers met een verschillende muzikale achtergrond elkaars repertoire eigen in een muzikaal duel met alleen maar winnaars.

Wellicht vind je ook interessant

di 5 feb 2019

Paul Scheffer | Land van aankomst

Hoe migratie Nederland verdeelt en verandert

vr 1 feb 2019

Welcome to Night Vale

Welcome to Night Vale 2019 World Tour “A Spy in the Desert”

za 6 apr 2019

Transition Festival 2019

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord