Bekijk het klassieke seizoen

Dutch Classical Talent
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Rang 1
Regulier
€ 20,-
Rang 2
Regulier
€ 18,-
Rang 3
Regulier
€ 14,-
Inclusief servicekosten, garderobe en pauzedrankje.
Programma

Bach Ricercar a 3 uit Musikalisches Opfer
Beethoven Piano Sonate opus 111
Rick van Veldhuizen Stuk voor piano & de-tuned piano/synthesizer/elektronica

Uitvoerenden

Shane van Neerden piano

Locatie
Hertz
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2324. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2324. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Shane van Neerden

Dutch Classical Talent

incl. servicekosten, pauzedrankje & garderobe

Dialoog
Een haast filosofisch programma waarin het Musikalisches Opfer van Bach, de laatste pianosonate van Beethoven en een nieuw werk van Rick van Veldhuizen de dialoog aangaan met een novelle van de Franse schrijver en dichter Jean Genet. Voor pianist Shane van Neerden zijn het allemaal kanten van dezelfde betoverende medaille.

Shane van Neerden
‘Een romanticus en poëet pur sang! Met zijn waanzinnige techniek, voortreffelijke timing en verteldrift houdt hij de aandacht van het publiek gevangen. Hij is niet bang om risico’s te nemen!’, zo kwalificeerde de jury van Dutch Classical Talent de Amerikaans-Nederlandse pianist Shane van Neerden. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft de Amerikaans-Nederlandse pianist al een behoorlijke carrière achter de rug. Zo werkte hij vorig seizoen mee aan het veelgeprezen project Toonzetters.

Rick van Veldhuizen
Rick van Veldhuizen was een van de jonge componisten wiens werk vorig seizoen bij Toonzetters in de schijnwerpers stond. Zijn energieke stukken vallen op door de brutale mix van invloeden uit pop- en dancemuziek gecombineerd met klassieke gebaren en elektronische muziek. Vooral in de wisselwerking met andere kunstvormen is Van veldhuizen helemaal in zijn element.